Bestsellers

 LEVERING FRA DAG TIL DAG


  • Fri fragt v. køb over 599kr.
    (ellers kun 49kr. i fragt)
  • Super hurtig levering
    (ca. 80% lagervarer)
  • 30 dages returret
Support fra Nicetapet.dk? Her finder du kontaktoplysninger

Nicetapet – Stort udvalg af flotte tapeter

Tapet er kommet for at blive, - ingen tvivl om det! Vi elsker nemlig i stor stil at omgive os med tapet, fototapet og wallstickers, da det er med til at påvirke vores sindstilstand og vores humør. 
Tapet er i stand til totalt at ændre udseendet og fornemmelsen af lys og mørke i et rum, og det kan forandre stemningen fra trist og mørk til glad og farverig, - eller fra koldt og overfladisk til intimt og hyggeligt. Tapeter kan også signalere en ren og sikker stil og være med til at fremhæve dine møbler, planter og andet interiør i et rum.
Tapet giver mange muligheder for, at du kan skabe lige netop den stemning og den stil, som du ønsker og som passer til dig. Du kan vælge at sætte tapet op på alle vægge i et rum for derved at opnå en totaloplevelse af den stemning, som det valgte tapet skaber. Eller du kan pryde en endevæg med et flot fototapet af et sted, du holder af eller af en følelse, som tapetet vil være med til at skabe og fastholde i lokalet.
I andre rum er det oplagt at tapetsere en enkelt væg, der hermed vil understrege en bestemt stil og give rummet sjæl. Den kan også være med til at skabe ro om en særlig stemning eller et kært gammelt møbel. 
          
 

Super nemt, - sådan kommer du i gang

Gå væggene efter og reparer evt. huller. Sørg for at væggene er glatte og rene, fjern evt. tapetrester og puds ujævnheder væk. Væggene skal være rene og tørre, før du begynder at tapetsere.
Med non-woven tapet, smartpaper og vlies tapet behøver du ikke at være ekspert for at få et godt resultat. Til disse typer af tapet føres limen direkte på væggen med en stor, lodden rulle eller en klisterkost. Når du har smurt en passende bredde af væggen med lim, sætter du ganske enkelt en tapetbane op i tør tilstand, så det støder op til det foregående stykke tapet, hvorefter du skærer det overskydende tapet af for neden.  Husk at du ikke må lægge tapetbanerne ind over hinanden i siderne, da samlingerne i så fald vil blive i dobbelt tykkelse og dermed synlige.
Nemmere bliver det ikke at sætte tapet op! Du behøver ikke et tapetbord, og du skal heller ikke kunne håndtere lange tapetbaner indsmurt i lim eller være øvet i at fornemme, hvornår limen lige har den rigtige fugtighed, for at tapetet kan sættes op. Det eneste, du skal bruge, er en skarp kniv - for eksempel en hobbykniv og en stor malerrulle eller klisterkost.

 

Stort udvalg og god kvalitet

Her hos Nicetapet.dk gør vi os meget umage for at have det største udvalg af flotte og billige tapeter. Som kunde behøver du derfor kun at kigge ét sted for at finde alle slags tapeter, som både opfylder dine krav til god kvalitet og en lav pris. Vi tilbyder desuden fri fragt ved køb på over kr. 599, og vi leverer de fleste tapeter fra dag til dag. Hos Nicetapet.dk får du også en udvidet returret på 30 dage.
 
Hos Nicetapet.dk har vi et stort og bredt udvalg af tapeter og tapettyper. I fremtiden vil de fleste tapeter blive fremstillet som non-woven tapet, da de er utroligt nemme at sætte op. Vi fører dog også stadig et udvalg af tapeter med de gammeldags og velkendte papirtapeter. Dem finder du blandt andet i vores kollektion af retro-tapet, som vækker minder fra svundne tider.
I vores store sortiment af tapeter finder du også fototapet og fotostater. Disse tapeter spænder fra fascinerende og storslåede landskaber til de kendte Disney motiver og figurer fra andre tegneserier som for eksempel Biler og Løvernes konge. Diverse superhelte er også populære, ligesom billeder af berømte broer og forskellige vinkler fra storbyer nu også pryder væggene i mange danske hjem. Du kan desuden bruge tapeter med fotos af mursten, brædder, kasser eller lignende til at imitere en anderledes type væg, og til de mere romantiske er der et væld af tapeter med blomstermotiver at vælge i blandt.
 

Pift børneværelset op

Børn elsker farver og tegninger. Med et flot børnetapet fra Nicetapet.dk kan du pifte børneværelset op med fest og farver. Her er der masser af skønne tapeter at vælge imellem, - og tag endelig bare børnene med på råd, - de vil elske det! Flere af tapeterne kan sagtens kombineres med hinanden, og du kan tilmed føje en bort til, - for eksempel med barnets yndlingsfigur fra en Disney tegnefilm, sjove dyremotiver, prinsesser eller lignende.
 

Wallstickers

Sjove og festlige finurligheder, som sættes direkte på væggen uden brug af søm eller skruer. Nicetapet.dk tilbyder et stort udvalg af wallstickers, så du nemt og enkelt kan dekorere dine vægge med din yndlingsfodboldspiller, sjove Disney figurer, kendte musikere eller sågar Yoda fra Star Wars.
Nemt at sætte op, og nem at fjerne igen, hvis du senere vil dekorere rummet på en anden måde.
 

Leverandører af tapet

Hos Nicetapet.dk er vi altid på tæerne for at kunne tilbyde dig de nyeste tapeter fra de forskellige leverandører. Vi fører blandt andet tapet fra Ferm Living og ”Eijffinger Tapet”, som sammen med vore øvrige producenter har stort fokus på at levere tapeter af den bedste kvalitet til en fornuftig og lav pris. Søger du derfor efter billigt kvalitetstapet, så klik videre her og se alle vores flotte tapeter.
 
Har du set et tapet et sted og vil høre, om vi har den, så kontakt os på telefon: 31 38 32 00 eller send en mail til kontakt@nicetapet.dk . Hvis den ikke allerede er en del af vores store sortiment, så kontakter vi gerne vores leverandører for at høre, om vi kan skaffe det ønskede tapet til dig.
Hos Nicetapet.dk ønsker vi at være lige netop den webshop, hvor du synes, det er værd at se efter billigt tapet og kvalitetstapet til lave priser. Vi gør derfor alt, hvad vi kan for at have alle de nyeste tapeter på hylderne i vores webshop.
 

Vælg dit tapet

Hos Nicetapet.dk har vi så mange forskellige tapeter, at der er noget for enhver smag. Tapeterne fås i flere typer og forskellige bredder.  Overvej hvad du vil signalere med dit valg af tapet, og hvad du kan lide at omgive dig med. Brug tapetet til at vise, hvem du er.
 
Tapet kan være med til at give et rum en helt ny sjæl, hvor man fornemmer lyset udefra på en helt anden måde. Det skaber en stemning og en varme i rummet, så man oplever det helt anderledes. Det kan også have en betydning for, hvordan man opfatter rummets arkitektur og størrelse. Med tapet i lyse farver vil rummet synes større, end det i virkeligheden er, mens tapet i mørkere farver har modsat effekt.
Er du den romantiske type, er der masser af tapeter med blomster, som du kan vælge imellem.
Blomstrede tapeter kan nemt kombineres med ensfarvet tapet eller med tapet med prikker eller brede striber for at skabe mere ro, og de fås ikke bare i sort og hvid men også i flere lyserøde nuancer og pastelfarver. Tilføj evt. en bort af for eksempel en blomsterranke midt på væggen for at bryde ensartetheden.
Vil du indrette et lille bibliotek eller et hjørne af stuen som en læsekrog med en god lænestol og en dæmpet belysning, vil vi foreslå at tapetsere den ene væg med tapet med en bogreol på, så du sammen med dine rigtige bøger får en dobbelteffekt, der på fineste vis signalerer, at dette er en hyggelig læsekrog. Sæt dig her med en kop kaffe og en god bog og slap af en stund, - men pas på, det kan meget nemt gå hen og blive dit yndlings-spot. 
 
Er du mere til større kølige flader men alligevel blevet lidt træt af hvide vægge, kan vi tilbyde et stort udvalg af tapeter med diskrete mønstre i dæmpede farver. Vores sortiment af tapet med grafiske mønstre spænder også vidt. De skaber ro og kan være med til at tilføje en bestemt stil til et givent rum. Grafisk tapet giver dine rum en spændende effekt, og de vil være med til at fremhæve dine møbler og andet interiør. De vil virke forskelligt på dig afhængig af, om du ser dem tæt på eller på afstand, men også lyset udefra tilføjer en effekt til den stemning tapetet skaber, og som vil ændre sig i dagens løb og med lysets skiften.
 

Fototapeter med storbyer eller skove

Har du masser af gode minder fra rejser til storbyer eller smukke strande, eller kan du bare rigtigt godt lide broer eller flotte landskaber, har du mulighed for ved hjælp af et fototapet at genskabe disse kære minder og stemninger hjemme i din helt egen stue. Fototapetet sættes op i et eller flere dele. Det tapetseres direkte på væggen, så du behøver hverken at bruge søm eller skruer. Så snart limen er tør, kan du smide dig i sofaen og nyde synet af din yndlingsstrand, et brusende vandfald eller måske det hektiske byliv i New Yorks travle gader.
Brug også fototapet i soveværelset kombineret med en lys og varm farve af ensfarvet eller småmønstret tapet. Forestil dig, hvordan du vågner op en tidlig sommer morgen. Solen strømmer ind ad vinduet, og når den rammer væggen, får den tapetets farve til at lyse rummet endnu mere op. Har du tilmed valgt et tapet med et foto af en solopgang, får du nærmest en dobbelteffekt i rummet, når solen rammer billedet. Det giver dig en frisk og varm farve fra den endnu lavthængende sol, og så er det vel bare ok at blive liggende i 5 minutter mere og nyde synet, inden dagen og dens mange gøremål for alvor banker på.
Mørke tapeter eller tapeter i varme farver gør noget helt særligt ved et rum. Vælger man at tapetsere et helt rum med mørke og varme farver, og tilføjer man derudover en hyggelig og dæmpet belysning, så får man et rum med en helt ny stemning, der emmer af hygge. Bliver der lidt for meget hule over det, kan man vælge kun at tapetsere den ene væg eller 2 af væggene med de mørke og varme farver, så bliver effekten mere dæmpet. Fornemmelsen af hygge vil blive forstærket, hvis der også i rummet er en pejs eller brændeovn, hvor man kan sidde i ildens skær med en kop varm kakao og en god film på I-paden.
Vi har også billige non-woven fototapeter i den helt gode kvalitet og med flot digital tryk.
 

Kalkmaling

Nu har vi også kalkmaling til gamle møbler til at male på med pensel eller rulle og kalkmaling på spraydåse, til at spraye på møbler m.m.
Danske Schjerning har produceret en linje af kalkmaling, med i alt 17 forskellige farver, og vi har dem allle på lager!
Vi har også kalkmaling på spray, så det er endnu nemmere og hurtigere at få malet gamle træmøbler over med kalkmaling. Og med kalkspray får du et endnu flottere udseende, da du undgår penselstrøj i overfladen.
 

Tavlemaling

Vi har også vandbaseret tavlemaling i mange forskellige farver, med hurtig levering fra dag til dag. Med vandbaseret tavlemaling eller tavlelak, kan du nemt selv lave en tavle på din egen væg eller på et skab eller en tavle af en træplade du måske har købt til det.
Vi har tavlemaling i farverne; Sort, grå, oldschool grøn, Limegrøn, rød, lyserød, blå. Så der er tavlemaling for enhver smag og endda til lave priser.
 

Selvklæbende folie og vinduesfolie

Vi har også selvklæbende folie med marmor og stenmønster og matteret vinduesfolie og folie med cirkler og frostet mønster, til at sætte i vindueskarme, og på glasset, så folk ikke kan kigge ind i din stue eller soveværelse.
 

Vi elsker tapet

Ja, hvad er det lige med tapeter? Vi kan ikke lade være med at elske dem, - deres farver, - deres mønstre, - og i det hele taget det, de gør ved os. For det er det, der sker, når man sætter nyt tapet op i et rum. Det påvirker os, - det sender nye signaler, - det stimulerer os, det ændrer vores humør og sindstilstand, - det kommer kort sagt ind under huden på os og forandrer os en lille smule.
 
Det store sortiment hos Nicetapet.dk giver dig mulighed for at vælge lige præcis, hvad du bedst synes om, uanset i hvilken retning dine ønsker går.

Husk at vi tilbyder fri fragt ved køb på over kr. 599. Vi har dag til dag levering på de fleste tapeter samt giver 30 dages udvidet returret.