Skab stemning med retrotapet
Ved Nicetapet har vi et stort udvalg af retro-tapeter, som kan tage dig tilbage til mormors hyggelige stue eller bruges til at skabe et stilfuldt udtryk i dit hjem. 
 
Af udvalget her på siden kan vi blandt andet fremhæve kollektionen Gammalsvenska fra Duro og tapeterne fra Rice. Gammalsvenska er et projekt, hvor producenten Stjarnvik har sendt svenskerne på jagt efter gamle tapeter i stuer, lofter og kældre. Det er der kommet en fantastisk kollektion ud af, hvor de gamle tapeter fra 17- og 1800-tallet er blevet genoptrykt på tykt papir og fremstår i autentisk svensk bondestil. Kollektionen rummer en række motiver, fra striber til blomster, og er holdt i støvede rødlige, grønlige og blålige nuancer.
 
Den danske tapetvirksomhed Rice tilbyder et mere moderne look med deres kolonihaveinspirerede retro-tapeter i flotte lyserøde farver. Tapeterne emmer af sommer og hjemlig hygge, og du kan for eksempel bruge dem som stemningsskaber i køkkenet.
 
Drøm dig tilbage til 70’erne
Du finder også flotte farverige retro-tapeter med kakler, som er lavet i vinyl med tydelige ”fugninger” mellem kaklerne. Tapetet med kakler fås i mange forskellige farver, fra marokkansk inspirerede grønne og røde designs til 70’er brune vibes.
Netop 70’er-tapeterne har vi flere af, og vi garanterer, at du kommer til at føle dig hjemme i de brune, orange og grønne omgivelser som bløder rummet op og gør rummet varmt og hyggeligt. De er især et godt modspil til den stringente skandinaviske stil, som kan virke kølig, hvis den holdes helt i sort, hvid og grå. De farvede tapeter fås i flotte retro-mønstre, som gør farven mindre markant og giver rummet kant.
 
Drømmer du om mere romantiske omgivelser, kan vi anbefale de vævede tapeter i støvede farver som rosa og lilla. Den vævede struktur giver et fænomenalt spil i farven, så den virkelig kommer til sin ret og giver rummet karakter. Er du ikke til de rødlige farver, får du samme effekt med de flotte varianter i forårsgrøn og blå.
 
Vi har fri fragt ved køb over 599 kr., og hvis vi har varen på lager, modtager du den inden for få dage. Hvis du skulle ombestemme dig, har vi også 30 dages returret på alle vores tapeter.
 
Har du spørgsmål om retro tapet eller opsætning af dem, så ring til os på 31383200. Vi vejleder dig gerne.

Sorter
Pris

Retro tapet

Et retro tapet sender stemningen og tankerne tilbage til 60’erne og 70’erne og på nicetapet.dk finder du et stort og varieret udvalg af billige retro tapeter.