På denne side har vi samlet alle vores fotostater, som er store billeder til at sætte op på væggen. Ved at vælge fotostat løsningen får du flotte billeder direkte på væggen og dermed skal du ikke bruge skruer og søm for at sætte motiver op på dine vægge.
 
Fotostater kan være i ét stykke eller delt op i mindre stykker, som du så samler under ophængningen på din væg. Er din fotostat delt op i flere stykker, så er det typisk 2, 4, 6 eller 8 dele. Det gør det nemt at få fotostaten op på væggen.
 

Stort udvalg af Disney og Marvel fotostater

Vi tilbyder især Disney motiver og figurer som fotostater. Find fx billeder af de populære Disney prinsesser. Disse vil passe ind på mange pigeværelser. Derudover også bl.a. motiver fra tegnefilmene Biler og Løvernes Konge. 
 
Superhelte er populære som aldrig før og vi tilbyder fotostater med blandt andre Spider-Man og Avengers. Du finder derudover også fotostater med motiver fra diverse storbyer, eksempelvis New York og Paris, og flotte Star Wars figurer samt verdenskort.
 

Hurtig levering og lang returret

Ved at købe dine fotostater på nicetapet.dk får du naturligvis hurtig levering, og sågar gratis hvis du køber for minimum 599 kroner, samt 30 dages returret, hvis du skulle ombestemme dig. Det kalder vi god kundeservice.
 
Har du spørgsmål om fotostater, så ring til os på 31383200. Vi hjælper dig til at vælge den rigtige fotostat, så du får et flot og iøjnefaldende tapet.

Sorter
Pris

Alle fotostater