Alle tapeter under ét

Her finder du alle vores tapeter samlet under én fane: brede og smalle, papir og non-woven, - og alle i en god kvalitet til lave priser. Tapeterne findes i alle prisklasser, og de starter fra ca. kr. 80 pr. rulle og op til de helt eksklusive designer tapeter i en fantastisk kvalitet.
Tapeter er virkelig kommet på banen igen i de danske hjem. Tapet giver et væld af muligheder i indretningen af dit hjem og en helt anden dybde i farven end maling gør. Men tapet kan også noget helt andet. Det kan nemlig være med til fuldstændigt at ændre stemningen i et rum, så du sanser det på en anden måde. I samklang med dagens gang og lysets skiften forvandles farverne i tapetet og giver rummet nyt liv.
Brug tapet med mørke og varme farver til at skabe hygge i et rum, som før var hvidt og koldt. Og glade farver kan være med til at give solens lys et boost, når det strømmer ind af vinduerne og rammer et farverigt tapet. Nyd en tur gennem alle vores tapeter, og lad dig inspirere af en overflod af smukke mønstre og farver.

Sådan sætter du tapet op, - enkelt og hurtigt

Vær omhyggelig med at gå dine vægge efter for huller og løst tapet. Inden du begynder at tapetsere, er det vigtigt, at du sikrer dig, at eventuelle huller er reparerede, og at væggene er rene og tørre.
Non-woven tapet sættes op ved at smøre limen på væggen med en klisterkost eller en stor malerrulle og så sætte tapetet op i tør tilstand. Herefter skærer du det til foroven og forneden ved fodlisten med en skarp kniv eller en hobbykniv. Tapetbanerne skal blot stødes sammen i samlingerne og ikke lægges ind over hinanden. Non-woven tapet hverken udvider sig eller trækker sig sammen, når det tørrer, som papirtapeter gør. Non-woven tapet er derfor nemt og hurtigt at sætte op.
 
Før du bestiller tapet på Nicetapet.dk, skal du måle rummet op, så du kan regne ud, hvor mange ruller tapet, du har brug for alt i alt. Husk også at tage højde for, at der i mønstret tapet er en rapport, der skal passe med mønsteret i den næste bane, du skal sætte op. Du kan derfor få brug for mere tapet end først beregnet, da nogle baner evt. skal forskydes, så mønsteret kommer til at passe i samlingerne.
Det er vigtigt for os, at du som kunde oplever Nicetapet.dk som det helt rigtige sted at handle tapet. Vi gør os umage med at have et stort og varieret udvalg af tapeter og tapettyper. Tidligere blev alle tapeter fremstillet af papir, og vi fører også stadig nogle af denne velkendte tapettype blandt andet i vores sortiment af retro-tapet. De fleste tapeter bliver i dag fremstillet i non-woven kvalitet, som har den klare fordel, at de er utroligt nemme at sætte op. Tapeterne er desuden lysægte og vaskbare. En del af de mere kraftige kvaliteter er desuden spaltbare, hvilket vil sige, at du, når du næste gang skal have nyt tapet op, kun fjerner det øverste lag af den nuværende tapet. Din væg bliver derfor efterladt med det inderste tynde lag papir, som giver en optimal bund for den nye tapet.
Andre kraftige kvaliteter har fuger i fordybninger eller mønstre, der er hævet op, så det bryder overfladen og giver en god 3D effekt. 
 

Find dit tapet

Nicetapet.dk har et kæmpestort udvalg af tapeter, og der er noget for enhver smag. 
Du kan vælge at tapetsere alle væggene i et rum for derved at opnå en total forandring af stemningen. Farverne spiller en væsentlig rolle for, hvordan rummet opleves. Vælger du derfor tapeter med mørke og varme farver, kan du skabe en stemning af intimitet og hygge, som yderligere vil blive understreget, hvis du også har en brændeovn eller pejs i lokalet. Overvej også om det er en mulighed kun at tapetsere en eller to af væggene i de mørke og varme farver, da det vil virke mindre huleagtigt men alligevel vil skabe en hyggelig krog.
Med tapet med grafiske eller geometriske mønstre vil du kunne frembringe en ren og enkel stil. Disse tapeter egner sig ofte godt til at sætte op på en enkelt væg eller blot i nogle baner på en væg. De skaber ro i rummet, fremhæver dine planter og møbler og signalerer en sikker og moderne stil.
Blomstrede tapeter har til alle tider virket tiltalende på en stor gruppe mennesker, - måske især dem, der godt kan lide at være lidt romantiske. Disse tapeter sender signaler om en svunden, og man kan godt tillade sig at blive lidt nostalgisk her. De blomstrede tapeter kan med fordel kombineres med andre tapeter med prikker eller striber og evt. adskilles med en bort af blomsterranker.
 
Skal du i gang med at shine børneværelset op, er der rig mulighed for at hente inspiration mellem vores børnetapeter. Tag gerne børnene med på råd, - de har ofte en klar holdning til farver og figurer. Mange af tapeterne er velegnede til at kombinere med borter med prinsesser, biler eller andre Disney motiver.

På ordre over kr. 599 giver vi fri fragt, og vi leverer de fleste tapeter fra dag til dag.

Sorter
Pris

Alle tapeter