I vores store udvalg af ternet tapet finder du både klassiske rød/hvide tern og utraditionelle mønstre og farver, som forvandler dit rum. Uanset om du drømmer om en lækker new yorker-lejlighed eller en svensk ødegård, har vi et ternet tapet, der matcher dine ønsker. 
Se for eksempel vores tapet med tern i et metalpladelook, som leder tankerne hen på de gamle fabriksbygninger i storbyerne, der bliver bygget om til lækre, rå lejligheder. Kombinér eventuelt tapetet med en rå murstensvæg eller et murstenstapet og et par store vinduer i fabriksstil.
 

Sommerstil med ternet tapet

Er du mere til den romantiske stil, foreslår vi vores flotte tapeter fra Rice, som er inspirerede af kolonihavelivet og det klassiske picnictæppe med røde og hvide tern. Tapetet er et usædvanligt valg, men når du kombinerer det med den rigtige indretning, får du en meget udtryksfuld og iøjnefaldende effekt. Brug for eksempel tapetet i dit køkken sammen med vaser og detaljer i friske sommerfarver, og se, hvordan de glade farver forvandler dit hjem til en sommeroase – hele året rundt.
Vores tapet med tern af blomsterranker giver en lignende effekt, og de små blomster bløder tapetet op og gør udtrykket let og sommerligt.
 

Slut med hvide vægge

Hvis du bare vil have en smule struktur på væggen, så den ikke er helt ensfarvet, kan vi anbefale vores tapeter med små tern. De giver en stor effekt uden at stjæle opmærksomheden fra resten af rummet. Baggrunden og ternene er i nuancer, der komplementerer hinanden, så væggen får personlighed og struktur og danner en perfekt baggrund for din indretning. Du kan vælge at bruge tapetet på en enkelt væg, hvis du vil tiltrække ekstra opmærksomhed til et bestemt sted i rummet.
 

Ternet tapet til børneværelset

Hvis du er på udkig efter tapet til børneværelset, har vi også et tapet med tern, der passer. Se for eksempel vores tapet med skøre vejbaner, som er tegnet på ternet papir. Det ternede papir overrasker og giver en flot og sjov effekt.

Sorter
Pris

Ternet

Ternet tapet finder du her i et stort udvalg af farver og tern i både store og små. Skal du bruge en ternet tapet har vi altid et godt udvalg i mange farver og størrelser af tern. Se evt. de nye ternede tapeter fra Rice, som ligner gammeldags duge fra en café eller restaurent, eller tæppet fra skovturen, med røde tern på.