Om os.

Hvem er Nice tapet.dk og hvem ejer webshoppen?

I 2004 startede vi malerfirmaet malerbiksen I/S og webshoppen www.maler-maling.dk. Efter nogle år med salg af maling på nettet, fik vi tapeter på webshoppen og derefter har det taget til med salget af tapeter til hele Danmark, Norge, Sverige og Færøerne. Vi har nu solgt maling og tapet på nettet, i godt 13år.

Med webshoppen www.nicetapet.dk har vi samlet alle tapeterne fra alle de store og små tapetleverandører, tapetfabrikker og tapetdesignere, fra hele verden, så du får et godt og stort udvalg, og kun behøver lede et sted, efter tapeter.

Vi er én gang årligt, på tapetmesse i Frankfurt og møder der, leverandører fra hele verden og ser de nye trends og design, og får et godt indblik i, hvad der rør sig og hvilke tapeter der skal være på webshoppen.

Nicetapet.dk holder til i Herning, på Syrenvej 37. Herfra driver vi dagligt webshoppen www.maler-maling.dk og www.nicetapet.dk samt www.stukeksperten.dk

Nu har vi også fået showroom i Herning, på Dueoddevej 10, med midtjyllands nok største udvalg af tapeter, med ca. 150 tapetbøger. Du er velkommen til at kigge forbi og bladre i bøgerne. Men ring venligst i forvejen og aftal tid.

Vi glæder os til at servicere dig med flotte tapeter fra hele verden.

Med venlig hilsen
Michael Haahr
Indehaver