Der er masser af wallstickers at vælge imellem.

Vores store udvalg rækker fra heste, biler, blomster og tekster over eventyrfigurer og kendisser som for eksempel fodboldspillerne Linel Messi og Neymar samt Nicklas Bendner og unge sangtalenter som Justin Bieber og Harry Styles. Vi fører også wallstickers med Noas ark og alle dyrene, De tre små grise og en overflod af sjove figurer fra Disneys mange tegnefilm, som vil give børneværelset en ekstra dimension. Tag et kig igennem vores store sortiment og udvælg din favorit.
 

Så enkelt er wallstickers at håndtere

Det kræver ikke en ekspert eller en håndværker fra Jylland for at sætte wallstickers op. Det klarer du nemt selv. Inden du starter, skal du sikre dig, at væggen, skabet eller hvor du nu ønsker, at din wallsticker skal sidde, er ren og tør. Lav evt. en opmåling af, hvor wallstickeren skal sidde, så du sikrer dig, at det bliver lige. Så fjerner du først folien fra bagsiden og sætter wallstickeren op der, hvor du ønsker det. Gnid wall stickeren godt fast på væggen.
 

En sikker scoring på drengeværelset

Er du eller en anden i dit hus helt vild med fodbold, har du nu mulighed for at få de kendte spillere direkte hjem på din væg. Skal det ikke være for stort, kan du få et helt fodboldhold fra Juventus i ministørrelse til at pryde dine vægge med. Men er du mere til store figurer, kan du vælge mellem kendte spillere som Lionel Messi, Cristiano Ronaldo og Neymar Jr. samt Nicklas Bendtner.
 

May the Force be with you

Star Wars filmene og alt, hvad der hidrører dem, har fået en helt ny renæssance. De legendariske figurer er populære som aldrig før, og du har nu også mulighed for at få dem som wallsticker til at pryde dine vægge med. Vælg mellem dine favoritter fra filmene: Imperiets Stormtrooper, ondskabens fyrste Darth Vader eller jedi-ridderen - og Luke Skywalkers læremester - Yoda. Også robotten BB-8 og forskellige effekter og lyssværd er at finde i vores udvalg af wallstickers. Det er vægdekoration af højeste karat, og som vil gå rent ind hos enhver Star Wars fan.
 

Portholes

Wallstickers fås også som Portholes, der imiterer et par flyvinduer, hvorfra man kan nyde udsigten til nat over storbyen eller et smukt landskab, hvis man da ellers ikke lider af flyskræk. De forefindes også som koøjer fra en undervandsbåd, hvori man kan se små og farverige fisk i havet eller koøjer fra et sejlsbib, hvor man kan se en vidunderlig stillehavsstrand og et sejlskib.
 

De altid populære tegneseriefigurer

Til de mindste er der et væld af sjove og søde figurer at vælge imellem. Den store rare Baymax og prinsesse Violetta er i godt selskab med andre Disney figurer fra Biler, Monsters Inc., Anders And, Løvernes konge og Bambi, og lad os ikke glemme de kære figurer med Peter Plys og alle hans venner i Hundredemeterskoven.
Også Noas Ark og alle dyrene kan du finde som wallsticker, og mon ikke en sulten drage eller De 3 små grise vil vække begejstring hos de små. Superhelte som eksempelvis Spiderman, Captain America og Hulk kan du også sætte på væggen, og det kan jo være ganske rart at have en vaskeægte superhelt lige ved siden af sin seng, hvis der skulle dukke nogle uhyggelige monstre frem under sengen i løbet af natten.
Overvej også Animal stickers, der er en stor samling af dyr, som for eksempel isbjørne, koalabjørne, slædehunde, elge, elefanter og giraffer, der sammen med kendte seværdigheder som Eiffeltårnet og Frihedsgudinden kan klistres på et verdenskort, der hvor de hører hjemme.
Til teenager værelset er der masser af sjove Minions, der som altid har gang i sjove og skøre ting. De kører i bil eller på en Vespa rundt i London, de bygger tårne af sig selv, kravler op af et brønddæksel eller klæder sig ud. Flotte store wall stickers af kendte sangere og grupper som for eksempel Justin Bieber og One Direction vil uden tvivl være en stor succes på ethvert pigeværelse, ligesom wallstickers med masser af sko nok vil falde i god jord. Et stilrent verdenskort og fede flag vil være en sikker vinder hos andre unge.
 

Andet pynt

Blomster som wallstickers er altid populære. De bringer ro og hygge ind i et rum. De kan være ret diskrete men er alligevel med til at ændre atmosfæren i det pågældende lokale. Kombiner evt. flere af dem eller sæt dem sammen med andre wallstickers som for eksempel tekster.
 

God service hos Nicetapet.dk

Hos Nicetapet.dk sætter vi en stor ære i at have et stort og bredt udvalg, så du kun behøver at kigge ét sted for at finde det, du leder efter. Med vores store sortiment af blandt andet wallstickers kan vi tilbyde dig mange valgmuligheder. Dette giver dig også en bedre chance for at sammenligne størrelse, udseende og kvalitet samt mulighed for at kombinere forskellige wallstickers i din vægdekoration.
 
Hos Nicetapet.dk garanterer vi dig en ordentlig købsoplevelse.
Nicetapet.dk sender dine varer fragtfrit til dig ved ordrer på over kr. 599, og vi leverer indenfor 1 – 2 hverdage. Find dine billige og flotte wallstickers hos Nicetapet.dk.
Sorter
Pris

Wallstickers

Wallstickers - stort udvalg og hurtig levering

Her finder du vores store sortiment af wallstickers til at dekorere dine vægge med. Wallstickers kan være med til at skabe en helt særlig atmosfære i et rum og en fornemmelse af, at der sker noget uventet. Og mens nogle wallstickers fungerer som blikfang, kan andre diskret understøtte en stemning i lokalet.

229,00 kr
159,00 kr
47,70 kr
149,00 kr
44,70 kr