Skab stemning med fotostater med træer

At sætte billeder af skov og træer op på væggen er en enkel måde at få mere natur ind i stuen på, og det skaber en dejlig stemning. Hvis du vil have en frisk og let sommerstemning med milde farver, som passer godt til den skandinaviske indretning, anbefaler vi fototapetet med japanske kirsebærtræer, som liver dit rum op.
 

Hvis det er en hyggelig efterårsstemning, du er på udkig efter, finder du også det her. Se vores efterårsdesigns i smukke farver, som forvandler dit hjem til en hyggelig hule, der omfavner dig, når du kommer hjem. Om du er til de gyldne nuancer eller en tidlig efterårsskov i rød, grøn og gul, finder du det her på siden.
 

Invitér naturen ind i stuen

Vil du have en meget autentisk naturoplevelse lige midt i din egen stue, har vi også en flot fotostat i fire dele med et krondyr, der står badet i sommerdis på en eng. Krondyret vækker minder fra barndommen, hvor ture i skoven jævnligt bød på et møde med de flotte dyr. Fotostaten er lavet i en farve, som både passer til sommer og efterår, alt efter hvordan du tolker det gyldne morgenlys.
 

Hvordan sætter jeg fotostater op?

Fotostater er ligesom fototapet, bare i mindre udgave. De skal sættes op med almindeligt tapetklister, og nogle af dem er i den moderne non woven-kvalitet. Det betyder, at du bare skal smøre klisteren direkte på væggen, og så sætte fotostatens elementer op præcis der, hvor de skal sidde. Non woven-tapeter suger ikke klisteren på samme måde som papirtapeter, så du skal ikke tage højde for, at fotostaten krymper, når den tørrer. På den måde kan du nemt sætte fotostatens forskellige sektioner op, uden at man kan se overgangene. 
 

Hvis du har spørgsmål til opsætningen eller til nogen af vores fotostater, er du altid velkommen til at ringe til os på 31383200, så vi kan hjælpe dig. Husk også, at du har 30 dages returret på alle vores tapeter og fotostater, hvis du ændrer mening.


Sorter
Pris

Skove og Træer

Lad naturen komme indenfor med flotte fotostater med skov og træer. Her på siden finder du hele vores udvalg i fotostater med motiver fra ”The great outdoors”. Her er både flotte bøgeskove i farver eller sort/hvid, fotostater af Central Park og fantastiske vandfald.