Non-woven/Vlies kvalitets fototapet, er super flotte billeder på tapet, i en super god kvalitet, hvor man nemt opsætter banerne elelr stykkerne, ved at smøre tapetklisteren på væggen, til et stykke/bane af gangen, og derefter opsætte banerne eller stykkerne i tør tilstand og skære dem til, oppe på væggen ved loftet og gulvet, med en hobbykniv.

Nonwoven eller Vlies fototapet er oftest i en bedre digital kvalitet, end de billige papir fototapeter til under 800kr. Disse non-woven / Vlies fototapeter er i en kvalitet, hvor de har en normal pris over 2.000kr. men vi har fundet en leverandør, som kan skaffe dem biligt, og den besparelse, sender vi gerne videre til vores kunder. Så du nu kan få den helt gode kvalitet, til en meget lav pris. Næsten så lav, som de billige papir fototapeter.

Vi sender endda fototapeterne gratis til dig, når du bestiller for over 599kr. og giver dig 30 dages returret. Bedre bliver det ikke. 

Sorter
Pris

Non-woven fototapet

Non-woven fototapet er store billeder til at sætte op på væggen. Non-woven betyder at de er i en super god kvalitet, hvor man nemt smører klisteren op på væggen, og opsætter stykkerne eller banerne i tør tilstand, og skærer til oppe på væggen.