Udsalgstapeterne fejler som udgangspunkt ikke noget, men der kan være små skønhedsfejl eller revner i tapeten, men så vil det være oplyst i beskrivelsen. En tapet på tilbud eller udsalg, kan også bare være på tilbud, fordi den måske mangler plastiken omkring, eller kassen den har været i, er ødelagt eller revnet/bulet.

Her i kategorien kan du virkelig spare mange penge, hvis du vælger tapeter på tilbud.

Vi hader spild…

Alle steder hvor der produceres, er der rigtig meget spild. Fejlproducerede varer, varer der falder ved siden af, og varer der ikke bliver solgt hurtigt nok. Det er spild af ressourcer, og det synes vi, er ærgerligt. Vi vil gerne være med til at nedbringe spildet i vores forretning, så vi både kan sælge vores tapeter billigere og skåne miljøet samtidig.
 

…men vi elsker gode tilbud på tapet

Derfor har vi samlet alle de tapeter, der af en eller anden grund ikke lever op til vores standarder, her på denne side. Her finder du alle de tapeter, vi har på udsalg, og vi garanterer dig, at du kommer til at gøre en god handel.
 
De tapet rester, du finder her på siden, er alle sammen sat ned i pris, og der er kun et begrænset antal af hvert design. 
Nogle af tapeterne er på udsalg, fordi de mangler plastikken rundt om, eller fordi kassen er gået i stykker. Der er ikke som sådan noget galt med dem, men vi synes, du skal have dem til en billigere pris, når emballagen er beskadiget.
 
Andre af tapeterne kan være returvarer, som en kunde har sendt tilbage. Det kan også være designs, som er udgåede, hvor vi kun har få ruller tilbage.
Nogle enkelte af vores tapeter på tilbud kan også være havnet i denne kategori, fordi de har små fejl i designet eller lignende. Hvis det er tilfældet, kan du altid se det i beskrivelsen, når du trykker ind på tapetet.
 

Hvad hvis jeg skal bruge meget af den samme tapet?

Hvis du er i tvivl, om et af vores udsalgstapeter opfylder dine behov, kan du altid spørge os. Vi står altid til rådighed for at give dig den bedst mulige vejledning, så du får det helt rigtige rest tapet.
 
Hvis du har spørgsmål til nogle af vores rester af tapeter – også dem på udsalg, så tøv ikke med at ringe til os på 31 38 32 00.
Sorter
Pris

Tapet UDSALG

Her er alle vores tapeter på udsalg. Det vil sige tapeter vi enten har købt billigt hjem som et restparti, eller tapeter som vi har fået retur fra en kunde, som har fortrudt sit køb eller tapeter som er udgået og hvor vi kun har en enkelt rulle tilbage.