Her finder du vores største udvalg i Star Wars-fototapeter. Du kan se almindelige tapeter med Star Wars i kategorien ”tapeter”.
 
Et fototapet er et tapet, hvor motivet forestiller et billede og ikke et mønster, som vi kender det fra mange andre tapeter. Fototapeter kan forestille New Yorks skyline, kendte billeder af Marilyn Monroe, flotte eksotiske strande og lignende. Her i kategorien finder du fototapeter med Star Wars-figurer som Yoda, Luke Skywalker og Darth Vader.
Se for eksempel vores Yoda-fotostat, som er et billede i fire dele, du hænger op på væggen. Billedet er meget flot og enkelt, og det giver rummet meget dybde. Du kan bruge fotostaten som et kunstværk på væggen, og det passer perfekt som baggrund til legehjørnet eller for enden af sengen.
 
Fototapet med Star Wars fuldender dit rum
Hvis du vil have Star Wars-universet endnu tættere på, har vi også et fototapet, som forestiller udsigten fra et vindue i filmene. Billedet er komplet med interiør rundt om vinduet og solen, der skinner ind, så her får du en meget livagtig oplevelse. Brug tapetet på en endevæg for at forlænge rummet og skabe illusionen om, at du kigger ud over en af galaksens metropoler.
 
Vi har Star Wars-fototapeter for enhver smag, så uanset om du er til de nye eller gamle film, kan du finde dit nye tapet her. Vi har for eksempel tapeter med Darth Vader i centrum, men du finder også fine tapeter med C3PO og R2D2, hvis de er dine yndlingskarakterer. Vi har også et fototapet med Rey fra de nye film, hvis du er mere til dem.
 
Et anderledes tapet
Hvis du ligesom mange andre elsker de fleste af karaktererne, finder du også en hel række collager, hvor du næsten selv kan vælge, hvem du vil have i front. På tapeterne finder du Luke, Leia, Han Solo, Yoda og alle de andre velkendte karakterer.
Som noget lidt særligt har vi også et fototapet med introteksten til filmene. Tapetet er mest sort, så hvis du ikke vil have for mange farver i rummet, er det en hel perfekt måde at få en klassisk Star Wars-stemning.

Sorter
Pris

Star Wars

Fototapet med Star Wars er meget oppe i tiden. Der er jo også kommet en helt ny Star Wars film, så der er mange som ønsker sig en væg med deres helt fra Star Warsfilmene.
Star Wars fototapet kan ikke kun bruges af børn og unge, men voksne mænd som elsker film serien Stjernekrigen, med Luke Skywalker og Darth Vader samt Yoda og robotterne R2D2 og C3PO.