Vil du have flotte effekter på væggene, på safari i stuen eller forvandle børneværelset til en eventyrlig jungle? Så finder du det helt rigtige tapet lige her.
 
Vores tapeter med dyr er nogle af de flotteste tapeter, vi har. Der er både dem med knald på farverne og dem med helt rolige, lyse toner. 
Vi har tapeter inspireret af østens farver og mønstre, hvor eksotiske fugle og smukke blomster folder sig ud mellem hinanden i et spil af pink, turkis, gul og lyseblå. Tapetet giver en uforlignelig effekt til din væg, som du ikke får med nogen anden dekoration. Brug det på en væg, hvor du vil skabe liv og glæde, og hvor mønstret virkelig kommer til sin ret.
 
Er du på udkig efter et mere ensfarvet tapet med et roligt udtryk, kan vi også klare det. Et tapet med fugle på træk i småt mønster danner den perfekte baggrund for dobbeltsengen uden at overtage rummet eller forstyrre synet, eller det kan bruges som diskret effekt i stuen.
 
Skab et eksklusivt og anderledes look med leopardpletter eller krokodilleskind – vi har mange typer tapet med dyreskind, som for eksempel står fantastisk til mørkt træ og lædermøbler.
 
Dyretapet til børneværelset
Til børneværelset har vi alt, hvad hjertet kan begære af børnetapeter. De helt små finder massevis af tapeter med ugler, bondegårsdyr og søde bambidesigns, mens de lidt større børn kan få alle de heste, de drømmer om. 
Der er også masser af muligheder for at friske rummet op med farverige flamingoer og eksotiske traner mellem smukke blomster. Kun fantasien sætter grænser, for i tapetverdenen har vi det hele.
 
Gør noget usædvanligt
Hvis du er i tvivl om, om du skal investere i et tapet med dyre kan vi kun sige én ting: prøv det!
Tapet med dyr giver et liv i rummet, som du ikke finder i mange danske hjem – og næsten alle vores dyretapeter er smart paper eller non-woven tapet, som er supernemt at sætte op.
 
Husk, at du altid har 30 returret på vores tapeter, hvis du ombestemmer dig. Vi leverer gratis i hele Danmark, hvis du køber for mindst 599 kr, og du modtager varen i løbet af få dage.

Sorter
Pris

Tapet med dyr

Her er samlet alle vores tapeter med dyr på. Der er både tapet med fugle, papegøjer, sommerfugle, insekter og katte m. flere, men der kan også være tapeter med dyreskin som leopardskind, zebraskin, koskin, eller slangeskin og krokodilleskin.