Ferm Living - Dansk design af høj kvalitet

Ferm Living designer også tapeter, som er meget velegnet på børneværelset med motiver med for eksempel dyr, biler, træer og robotter.
Tapet fra Ferm Living er dansk design i absolut topklasse, og det kendetegnes især ved at være meget iøjnefaldende og dekorativt uden dog at stjæle al opmærksomheden. Farverne er som oftest afdæmpede eller helt neutrale, designet er grafisk og symmetrisk, og det hele sat op i geometriske mønstre. At det er flot og stilrent og har et touch af eksklusivitet over sig, har ikke bare forbrugere i Danmark, men også i det store udland nu opdaget, og derfor er Ferm Living et af de varmeste navne i øjeblikket, når snakken falder på interiør og design. Du finder Ferm Livings tapeter her på Nicetapet.dk. Tag dig god tid og kig alle tapeterne igennem og bestil direkte her på webshoppen.
 

Lidt om Ferm Livings historie 

Ferm Livings historie begyndte tilbage i 2006, hvor det især var specialdesignede grafiske tapeter, der var i fokus. Efterhånden som succesen er blevet større, er sortimentet blevet udvidet til det nuværende niveau, og vi er glade for og stolte af at kunne tilbyde rigtig mange af de flotte og eksklusive tapeter fra Ferm Living til vore kunder.
 

Kvalitet er et must – og nemt at arbejde med

Alle Ferm Livings tapeter er lavet i en super god smart paper kvalitet, som er utrolig nem at sætte op og ikke kræver hjælp fra en ekspert. Man smører ganske simpelt tapetklisteren op på den rene og tørre væg med en stor malerrulle eller en klisterkost i en stribe, der passer med tapetets bredde. Så sætter man den tørre tapet op og støder den sammen med den forgående bane. Husk at samlingerne ikke må gå ind over hinanden, de skal kun stødes sammen kant mod kant ellers bliver samlingerne synlige. Derefter skærer man den overskydende tapet fra med en skarp kniv eller en hobbykniv ved loftet og forneden ved fodlisten. Det er super nemt, og på denne måde får du ikke så meget spild af tapet. Tapetet kan aftørres med en fugtig klud.
 

Ferm Living - Flot skandinavisk design

I Ferm Livings tapet oplever du en passion for design og håndværk. De har skabt deres tapeter i et udpræget skandinavisk design med rene og klare linjer og med øje for detaljen. Tapeter fra Ferm Living vil være med til at bringe liv og skønhed ind i dit hjem og skabe ro omkring din tilværelse.
Ferm Livings tapeter har evnen til på en gang at være pågående og nærværende og samtidig med træde lidt i baggrunden og ikke stjæle opmærksomheden fra rummet – men give plads til den person, der bor i rummet og de ting han eller hun omgiver sig med.
 

Træf dit valg mellem masser af flotte Ferm Living tapeter

Ferm Living har en kollektion af tapeter med helt enkle mønstre kaldet Confetti i forskellige nuancer. Confetti designet er tapet, der ikke tager magten fra rummet og dine møbler men bliver i baggrunden og giver plads til og fremhæver dit interiør.
Grafiske og Art-Deco inspirerede mønstre er absolut også i højsædet på Ferm Livings tapeter. Lige linjer og grafer, der til sammen bliver til trekanter eller firkanter giver et eksklusivt og stilrent udtryk. De fås fra flere pastelfarver over til mørk blå med guldlinjer.
 
Til børneværelset er der også masser af inspiration at hente i Ferm Livings tapeter. Her finder du ugler, biler, træer og robotter i geometriske mønstre og skyer og halvmåner i afdæmpede farver, hvilket giver barnet plads og ro til at udvikle sin egen fantasi på sit værelse. 
Det er igen blevet super moderne at bruge marmor i sin indretning. Hos Nicetapet.dk fører vi tapeter fra Ferm Living der imiterer marmor. Vælg mellem en lyserød og en lys grålig marmor, - og er du mere til et råt beton-look, er det også en mulighed.
De grafiske mønstre giver sig også udtryk i et helt tapet med gitter, mens andre har de mere velkendte harlequin-tern. Sød musik opstår når trekanter i forskellige farvevariationer bliver sat sammen på en ny måde, hvilket har frembragt nogle flotte tapeter fra Ferm Living. Også det velkendte sildebensmønster har været inspiration til tapeter i flere variationer og farver.
Ferm Livings designere har også været en tur i skuffen med retro-ting og fundet den karry-gule farve frem, hvilket har resulteret i nogle fine tapeter med et strejf af nostalgi. Tapeter, som er egnet til både børneværelser og husets andre rum.
 

Vi er helt vilde med tapet

Tapet har en helt særlig indvirkning på vores humør og godt befindende. Vi kan ganske enkelt ikke lade være med at elske det med alle dets farver og mønstre. Det kryber ind under huden på os og påvirker vores sanser og sindstilstand. Ferm Living har, om nogen, med deres tapet forstået at holde sig til et diskret design med klare linjer og enkelthed. Man bliver uvægerligt fanget af deres univers med de flotte Ferm tapeter. Så hold dig ikke tilbage – kig vores store kollektion igennem og bestil direkte nu.
 
Køber du for bare kr. 599 hos Nicetapet.dk, så betaler vi fragten for dig, og vi leverer dine Ferm Living tapeter lynhurtigt – i løbet af 1 til 2 dage. Og du har altid 30 dages returret.
 
Har du spørgsmål vedrørende Ferm Livings tapeter, så er du meget velkommen til at kontakte os på telefonnummer 31 38 32 00 eller på mail til kontakt@nicetapet.dk

Sorter
Pris

Ferm Living

Tapet fra Ferm Living fås i mange forskellige varianter og farver. Det gælder naturligvis også her på Nicetapet.dk, hvor vi har et stort udvalg af det populære Ferm Living tapet fra København. Mønstrene varierer fra de klassisk sort-hvide over blomster- og harlequin-ternet tapet til grafiske og rolige mønstre.