Sten, træ og beton tapeter

Her på siden har vi samlet tapeter, der ligner sten, træ og beton. Det er tapeter i meget høj kvalitet og mange kan godt lide udseendet og strukturen på disse og lignende naturmaterialer. Trætapet, stentapet, skifertapet og betontapet er særligt populære, og derfor finder du naturligvis et stort udvalg af netop dem her på Nicetapet.
 
Trætapeter giver et indtryk af at være i et træhus eller en træhytte. Det er super hyggeligt og giver en dejligt afslappende atmosfære. Du skal faktisk blot bestemme nuancen af trætapetets farve. Vi har naturligvis både lyse og mørke nuancer, når det kommer til trætapeter.
 

Stentapet og marmortapet i mange nuancer

Et stentapet giver et virkelig fedt udseende. Vores sten- og marmortapeter er naturtro og er du til denne type tapet, så vil du bestemt ikke blive skuffet. Sten og marmor tapeterne fås i adskillige nuancer, så det er bare om at vælge det stentapet, du synes bedst om.
 
Vi tilbyder også flere forskellige slags betontapet. Du tænker nok at beton tapet er kedeligt og gråt, men når det kommer til beton, findes der mange forskellige nuancer og du kan sagtens finde betontapeter, som er flotte og stilistiske.
Sorter
Pris

Sten, Træ, Beton

Her finder du et stort udvalg af tapeter med sten, skifer, beton, marmor og andre granitsten og småsten. Der er flotte 3D agtige tryk og mønstre og du finder også billig tapet med mursten og sten her på siden. Tapet med sten eller skifer er kommet for at blive og måske vælger du også en flot stentapet til din stue eller rum.