Guld, sølv og kobber tapeter findes i mange forskellige udgaver, og her på siden finder du vores store udvalg i netop guld tapeter, sølv tapeter og kobber tapeter.

 

Her på nicetapet.dk dækker udvalget blandt andet de klassiske tapetmønstre og hippe clubtapeter. Begge tapet typer er fantastiske stemningsskabere, men naturligvis på hver sin måde. Derudover kan vi også tilbyde et 3D tapet, som giver et fabelagtigt dybdeindtryk.

 

Metallisk effekt i flere tapeter

Er du ude efter et tapet med luksuriøst eller elegant udtryk, så kan du med fordel vælge et tapet med metallisk effekt og netop metalliske effekt tapeter kommer der flere og flere af i takt med at populariteten stiger. 

 

Metal effekten fremhæves kun yderligere, når du har med guld, sølv og kobber at gøre, da denne type af tapeter ofte har en slags levende overflade, som varierer lysindfald på flotte måder.

 

Få dit tapet leveret hurtigt af Nicetapet

Køber du tapet hos Nicetapet, så kan du være sikker på hurtig levering, 30 dages returret og er din samlede ordre på over 599 kroner, så betaler vi fragten.

 

Har du spørgsmål til tapeter eller vores udvalg, så kontakt os. Giv os et kald på 31383200. Så finder vi sammen frem til en løsning.


Sorter
Pris

Guld, Sølv, Kobber