Stribet tapet
 

Stribet tapet er en tidløs klassiker, som kan bruges i alle hjem. Striberne giver en effekt, som du ikke opnår med nogen anden type tapet, og som liver ethvert rum op. Uanset om du er til enkel, skandinavisk indretning, svensk bondestil eller romantisk overflod, har vi et tapet, der er som skræddersyet til dit hjem.
 

Stribet tapet skaber dit rum

Striber på væggen giver dit rum en unik personlighed, som understreger din indretning og forstærker rummets udtryk. 

Brede, lodrette striber i sort/hvid giver dig et stilrent udtryk, som passer til en indretning i enkle farver. Brug det til danske møbelklassikere i træ, sorte lædermøbler eller som modspil til grønne planter i stuen.
 

Du kan også bruge stribet tapet til at give rummet farver og liv. Vi har et stort udvalg af tapet med multifarvede striber, som du kan bruge som baggrund i din varme stue eller som farveeksplosion i et ellers kedeligt rum. Alle muligheder er åbne, og stribet tapet kan det hele.

Vælg tapet med lodrette striber, hvis du vil have en anderledes effekt, som får rummet til at virke længere. Du kan også skabe tekstur på væggen med et tapet, der ligner naturflet eller naturmateriale. Brug det som baggrund til sofaen eller fjernsynet, eller lad en fri væg komme til sin ret med et udtryksfuldt tapet. 
 

Et stribet tapet med kraftige farver eller små detaljer gør væggen til et kunstværk i sig selv, som liver dit rum op og gør anden udsmykning nærmest overflødig. Tapet med striber er ikke bare tapet – det er hele rummets rygrad. Vælg et tapet, der passer til din indretning, så har du et stilsikkert og flot hjem de næste mange år.
 

Det kræver præcision, når du sætter stribet tapet op, men resultatet er det hele værd. I dag er de fleste af vores tapeter heldigvis non-woven tapet, som ikke trækker sig sammen, når du har sat dem op. Derfor er det meget nemmere at få et rigtig flot resultat, end det var for bare få år siden.

 Husk at vi har hurtig levering og giver 30 dages returret, samt fri fragt ved køb over kr. 599,-.

Sorter
Pris

Stribet tapet

Striber på tapet er det mest solgte design på en tapet. Stribet tapet skaber en lækker visuel nydelse, og giver ethvert rum stil. Om det er brede striber eller en tapet med smalle striber, er op til rummet og dig som skal kigge på den stribede tapet. En stribet tapet går ikke lige sådan af mode, som andre designs måske ville gøre.