Sort og hvid er den mest klassiske farvekombination, og det er ikke uden grund. De to farver er ikoniske, og det afdæmpede udtryk er som skabt til vores nordiske sjæle. Tag et kig på vores udvalg af sort/hvid-tapet og find din favorit.
 

Skab et anderledes look med tapet i sort og hvid

Vær ikke bange for at tage en vild chance, når du skal indrette et rum på ny. Kedelig indretning er der nok af, så gør dit hjem til noget særligt med anderledes tapet, som afspejler din personlighed. 
 

Med et sort/hvid-tapet kan du kun få et lækkert resultat. Udtrykket er stilrent pr. definition, og designmulighederne er uendelige.

Grafiske mønstre eller romantiske blomster.

Markante grafiske motiver i sort og hvid som brede, lodrette striber, skaktern eller trekanter kan være med til at give dit rum kant og definition. Har du en enkel, skandinavisk indretning, kunne det lige være tapetet for dig, som skaber liv og dramatik. 
 

Hvis du foretrækker et mere romantisk udtryk, som henleder tankerne på bløde stole og en varm pejs, kan vi også klare det. Et råhvidt tapet med fine, diskrete blomsterdetaljer i sort eller grå kan bløde ethvert rum op, og det giver en stor, underspillet effekt.
 

Med sort/hvide farver er der fantastiske muligheder for at lege med skygger og detaljer, som kan give de mest utrolige resultater. Se for eksempel vores marmortapet, som giver et eksklusivt præg til enhver væg, eller vores harlekintapet i råhvidt læderlook, som har en utrolig 3D-effekt.
 

Et sort/hvid-tapet er din genvej til en anderledes og frisk indretning og fungerer som det perfekte modspil til hvide vægge. Uanset om du er til rene linjer, legesyge detaljer eller dramatiske effekter, har vi tapetet, der passer til dig. 
 

Vælger du at købe dine nye tapeter hos os, så kvitterer vi med hurtig levering og fri fragt ved køb over kr. 599,- og skulle du ombestemme dig, tilbyder vi 30 dages returret.


Sorter
Pris

Sort Hvid tapet

Det klassiske spil imellem sort og hvid gør sig også gældende, når det kommer til tapeter. Her måske endda mere end andre steder, da tapet er noget, du kommer til at se på hver dag.