Børnetapet

Vil du glæde dit barn, hvad enten det er en dreng eller en pige, med et flot tapet til børneværelset, så tag et kig i vores store udvalg af børnetapeter. Vi har børnetapeter med masser af farver, som for eksempel vores tapeter fra det populære MARVEL univers og er der mere brug for ro i rummet, så har vi mere stilige tapeter og mønstre, fra eks. Ferm Living eller Tout Petit, som udstråler et område med fred og ro og skaber et nærmest meditativt rum.
 
Nicetapet har et stort udvalg af tapeter med søde og sjove tegninger og figurer til dine børns værelser og du kan i ro og mag sætte dig sammen med dine børn og lade dem vælge tapet, da vi ikke har nogen faste åbningstider.
 

Børnetapeter til alle aldersklasser

Vores udvalg af børnetapet er ikke kun til begge køn, men også til alle aldersklasser. Børnetapeterne med Disney motiver som Peter Plys, Mickey Mouse og Anders And er altid populære, og vækker glæde hos rigtig mange børn. Er dit barn mere til H.C. Andersen og hans fantastiske eventyr fortællinger, så er vi også dér leveringsdygtige. Derudover naturligvis også flotte tapeter med dyremotiver, simple bogstavarrangementer og udrykningskøretøjer til de børn, der fascineres af ambulancer og brandbiler.
 
Vi leverer altid bestilte varer hurtigt, og bestiller du for blot kr. 599,- så betaler vi også fragten. Har du spørgsmål om børnetapeter eller andre tapetrelaterede ting, så ring til os på 31383200.

Sorter
Pris

Børnetapet