Børnetapet

Vi har alt, hvad de små hjerter kan begære i vores store udvalg af børnetapet. Uanset hvad dit barn er til, har vi et tapet, der passer. 
Til barnet, der elsker action og superhelte, har vi et stort udvalg af tapeter fra Marvel. De er eksplosive og spændende og danner en god baggrund for mange timers leg. 
 
Er det ikke lige superheltene, der lokker, har vi også Disney-motiver for enhver smag. Vælg for eksempel mellem Frozen, Cars, Mickey Mouse og alle de velkendte prinsesser. Et Marvel- eller Disney-tapet er ideelt til en enkelt væg, hvor det skaber liv og dramatik, og tapeterne er oplagte som baggrund i legehjørnet.
 
Hvis I vil holde børneværelset i lidt mere rolige og neutrale nuancer, har vi også børnetapeter fra bl.a. Ferm Living og Tout Petit. De er holdt i milde farver og bløde mønstre, som skaber tryghed og ro. Med disse tapeter kan du skabe et nærmest meditativt rum, hvor barnet kan stresse af og lade op.
 

Børnetapet til alle aldre

Børn ændrer sig hele tiden, og der sker en stor udvikling fra det første babyværelse til det teenageværelse, de engang forlader. Vi er med hele vejen med tapeter til alle barnets stadier. Her på siden finder du for eksempel tapet med søde dyr og blomster, som passer til de allermindste. 
Når de kommer tættere på skolealderen, har vi både Peter Plys, bogstavtapeter og brandbiler, hvis det er den slags, der trækker. Er I til stilige og klassiske H.C. Andersen-motiver, kan vi også klare det.
 

Tag jer god tid

Du kan købe vores børnetapeter døgnet rundt, så du behøver ikke stresse rundt i en butik med et træt barn i ulvetimen. På Nicetapet.dk kan I sætte jer ned og i fællesskab finde det tapet, der fuldender dit barns værelse.
 
Det rigtige tapet kan sætte gang i fantasien og fut i legen, så tag jer god tid og vælg med hjertet.
 
Vi leverer altid bestilte varer hurtigt, og bestiller du for blot kr. 599,- så betaler vi også fragten. Har du spørgsmål om børnetapeter eller andre tapetrelaterede ting, så ring til os på 31383200.

Sorter
Pris

Børnetapet