Fotostater med motiver

Fotostater er tapet med billeder på. En fotostat kan være delt op i 1, 2, 4, 6, eller 8 dele, som sættes sammen til et stort billede på din væg. Fotostater kan bruges til at skabe en bestemt stemning i et rum. Måske har du været i New York og vil gerne mindes turen derover. Så er en fotostat med et billede fra New York Brooklyn Bridge oplagt.

Nu kan man også købe fotostater i den super gode non-woven/Vlies kvalitet, som er meget nemmere at sætte op, og i en meget bedre kvalitet, end alm. papir fotostater. Non-woven fotostater opsættes ved at du smører klisteren på væggen og opsætter tapetbanerne eller stykkerne, i tør tilstand, og skærer dem til oppe på væggen, ved loft og gulv, efter opsætningen. Det er super nemt at opsætte non-woven og Vlies fotostater.

Vælg i menuerne hvilken slags fotostat du vil se.

Sorter
Pris

Fotostater

Her har vi samlet alle vores fotostater.

Fotostater er store billeder på tapet, lige til at sætte op på væggen. Fotostater er gerne opdelt i mindre stykker, så de er nemmere at sætte op. Fotostater fåes til en hel væg eller mindre store felter på væggen, eller som dørfotostater, til en dør.

3529,00 kr