Fototapet med hurtig levering

Er du ude efter et fototapet fra New Yorks gader med de klassiske gule taxier eller skylines, tegneserieheltene fra Avengers filmene eller portrætfoto af den kendte musiker Bob Marley eller skuespillerinden og legenden Marilyn Monroe, så er du lige netop havnet i den helt rigtige webshop. Vi har nemlig et stort udvalg af klassiske plakater, der nu er blevet lavet som fototapeter. Så med fototapet kan du sætte kæmpestore billeder op direkte på dine vægge, og du behøver ikke engang af bruge hverken søm eller skruer. Se vores store udvalg her og træf dit valg. Uanset hvad du vælger, så kan du være sikker på hurtig levering. Vi leverer i løbet af 1 til 2 dage, og så giver vi tilmed 30 dages fuld returret. Og køber du for mere end kr. 599 så betaler vi fragten for dig.


Fototapet gør come back

Fototapet har fået et kæmpe come back i de senere år, og det forstår man jo egentlig godt. Fototapet er billeder i kæmpestørrelse, som med den helt rette placering indtager det pågældende rum og gør det til sit. Det lukker dig ind og lader dig være en del af dets univers. Du får en ekstraordinær oplevelse af at kigge direkte ud på en travl gade i New York, eller at Eiffeltårnet står næsten lige uden for dit vindue. Måske ser du ud på en stille og smuk sandstrand i solnedgangens skær, og mon ikke også du næsten kan høre den stille brusen af havets bølger. 
Fototapet leveres enten i 1 stykke eller er delt i flere dele. Det er som regel i 2, 4, 6 eller 8 stykker, som gør det nemt at sætte dem op. Følg vejledningen og brug den lim, der følger med.
 

New York skyline, byliv og et hektisk buzz

Nogle af de mest bemærkelsesværdige fototapeter er skylines og billeder af bygninger fra diverse storbyer rundt omkring i verden. Særligt fra New York er der et stort udvalg af flotte fototapeter – blandt andet fra den berømte Central Park. Nogle af fototapeterne er med byens skylines i forskelligt dagslys eller i sort/hvid, andre er fra gadeplan, hvor man klart fornemmer det hektiske buzz, der er forbundet med et travlt liv i storbyen. Nogle fototapeter er holdt i sort/hvid, hvor de gule taxier dog har fået lov at beholde deres farve, så de meget tydeligt træder frem i fokus. Helt fortryllende er også fototapet af Eiffeltårnet, som for rigtigt mange sikkert også bringer minder om nogle skønne feriedage i Paris med sig. Også Hong Kong er med på listen over storbyer – her i et stort og lysende show, mens et helt særligt og historisk skær hviler roligt over Brandenburger Tor i Tysklands hovedstad Berlin. Byer som Rio de Janeiro, Venedig og Frankfurt am Main finder du også i vores store kollektion.
 

Broer forbinder verden – og dig og mig

Broer har til alle tider forundret og fascineret mennesket. Det er ofte arkitektoniske mesterværker, som naturligt nok også har den klare fordel at løse et problem – nemlig det at kunne komme over vandet. Der er masser af fototapet af den legendariske Brooklyn Bridge fra New York, men også Tower Bridge fra London og San Francisco Bridge er med i puljen over flotte broer. En af de mere usædvanlige er fototapetet af gangbroen over Brooklyn Bridge, hvor billedet er taget på en sådan måde, at man næsten føler, at man selv er på vej over til fods eller på cykel. Billederne af broerne er taget i forskelligt dagslys, men uanset om du vælger et billede, der er taget i højt solskin om dagen eller efter mørkets frembrud, vil det fantastiske bygningsværk en bro er, stadig have en fascinerende indvirkning på det lokale, du har valgt til den.
 

Bring naturen helt ind i din stue

Noget af det, fototapet er helt ekstraordinært god til, er at bringe naturen helt ind i vores stuer. Via store billeder af hemmelighedsfulde skove eller grønne enge, der emmer af fred og ro, eller smukke hvide sandstrande med palmer, får vi en oplevelse af at være tættere på naturen – at være en del af naturen. Også fredelige stillehavsstrande med krystalblåt vand og flotte solnedgange sætter drømmene i gang, og hvis det skal gå vildt for sig, kan du tage med på en tur ud i rummet og se jorden udefra. En helt unik 3D følelse får du med et fototapet, der imiterer en smuk terrasse med en formidabel udsigt over en bugt. Skab ved hjælp af din møblering en sydhavsstemning, og du kan næsten fornemme, at du er et helt andet sted end hjemme i din egen stue.
 

Verdenskort – slip bare drømmene fri

I vores store sortiment finder du også fototapet med verdenskort i forskellige størrelser og farver. At beklæde en centralt placeret væg med et verdenskort bliver en utømmelig kilde til samtaler i familien, og når I har venner på besøg. Der er noget dragende ved kort, og de giver ofte anledning til fortællinger om spændende steder, man har været eller steder, man drages imod. Her er det tilladt at drømme om, hvor den næste ferie skal gå hen, - eller hvor rejsen kunne gå til, hvis man nu gik hen og vandt 1 million kroner.
Er der børn i familien er det helt oplagt at vælge et verdenskort i stor størrelse. Der ligger megen lærdom i at undersøge et kort og lære, hvor de forskellige lande, verdensdele og oceaner ligger. Her kan man også få en snak med sit barn om byer, floder og bjergkæder, og hvad der ellers måtte være af spændende informationer på kortet. Nogle kort er også udstyret med alle verdens flag, hvilket mange børn finder interessant at undersøge nærmere og øve sig i at lære i hvert fald nogle af dem udenad. Et af fototapeterne med verdenskort er særligt udformet med henblik på mindre børn, da man kan tilkøbe ark med wall stickers med forskellige dyr og seværdigheder. Disse kan man så sætte på kortet på de lande og kontinenter, hvor de hører hjemme – og flytte dem igen, så ofte man har lyst.
 

Vi elsker blomster

Noget helt særligt inden for fototapetets verden er blomster. Mennesket har til alle tider omgivet sig med blomster, og vi elsker at bringe dem ind i vores hjem. Med et fototapet fra Nicetapet.dk med blomster kan du nyde at have friske blomster på væggen hele tiden. Blomstertapeterne har mange forskellige udtryk og svinger fra simple og enkle ranker, der skaber ro - til altomfavnende blomstermarker eller close up billeder, der bærer drømme med sig. De senere år er også ranker af grønne bregner og blade blevet moderne, ligesom farverige og kraftigt mønstrede fototapeter, der er inspireret af østen, har fundet vej til de danske hjem. Fra Eijffingers kollektion PIP III finder du desuden en hel række fototapeter, som udover de traditionelle blomster og sommerfugle også indeholder billeder af Brandenburger Tor, Taj Mahal og Big Ben. Billederne er jævnt fordelt i mindre bobler rundt på en prikket og mere neutral baggrund. En sikker vinder, hvis du er til romantik og nostalgi.
 

Sådan skaber du en illusion

Fototapet med for eksempel birkestammer og sten kan let skabe en illusion, om at væggen har en anden karakter og struktur, end tilfældet er. Vil du give en af dine vægge et mere råt udtryk, kan du for eksempel vælge at tapetsere det med et fototapet med skifer i mørke farver eller i råhvide toner. Helt uspoleret og bart bliver det, hvis du vælger at imitere en betonvæg. Det er også meget brugt at sætte fototapet op med mursten eller natursten for eksempel bagved en brændeovn eller ved siden af en pejs. Af andre naturmaterialer på fototapet kan man også skabe en helt anden stemning i et rum med rustikke eller malede brædder eller trækasser.
Også fototapeter med halvfyldte bogreoler egner sig godt til at skabe en illusion. Tapetser for eksempel et lille rum, hvor du vil opbevare dine bøger. Fototapetet med bogreoler vil dermed få det til at se ud som om, du har en hel del flere bøger end tilfældet egentlig er. Du kan også nøjes med at sætte tapetet med bogreoler op på en enkelt eller 2 af dine vægge for derved at skabe en lille hyggelig krog, hvor man kan sidde i en god lænestol og med dæmpet belysning og læse i sine yndlingsbøger. Er der ydermere en brændeovn eller en pejs i nærheden, vil det kun føje en ekstra og hyggelig dimension til.
 

Portrætter af kendisser

Under fanen Retro finder du de skønne og kæmpestore billeder af blandt andre sangeren Bob Marley. Et fantastik portræt for hans tilhængere, som nok ikke kan dy sig for at gå og nynne med på hans reggae-sange. Også den altid kære Charlie Chaplin fås på fototapet, mens den legendariske Marilyn Monroe er portrætteret i flere forskellige udgaver og størrelser - samt i Andy Warhols farverige univers.
 

Fototapet – det er bare noget helt specielt

Ja, - og det er det netop fordi, det gør noget ved os – helt derinde hvor hjertet banker! Så snart man træder ind i et rum med fototapet, tager det øjeblikkeligt hele ens fokus. Billedets enorme størrelse og dets intensitet rammer os og drager os med til et helt andet sted og ind i en anden verden. En verden, der ser helt anderledes ud end lige her, hvor vi befinder os – og ikke bare fysik men også mentalt. Et sted, der giver ro i sjælen, og hvor der er plads til drømme. Så spring ud i det: tjek alle de fantastiske billeder igennem en for en og vælg den, du allerbedst kan lide. Eller bedre endnu: vælg den, du kan mærke taler til dig og dine drømme. Du kan bestille den direkte her online, og inden du har set dig om, har du forvandlet din stue, køkken eller et børneværelse, så det har fået en helt anden karakter. Og så er det ellers bare tid til at sætte sig ned og drømme ….
 

Altid god service hos Nicetapet.dk

Hos Nicetapet.dk gør vi altid et stort nummer ud af at give dig den allerbedste service. Derfor giver vi 30 dages udvidet returret på din handel, og vi leverer dine varer til dig i løbet af 1 til 2 dage, hvis de er på lager. Og hvis du køber for over kr. 599 betaler vi også fragten kvit og frit.
Vi lægger os virkelig i selen for altid at være først på beatet med de nyeste varer. Vi gør os umage med at skaffe og opretholde et stort og varieret sortiment indenfor fototapeter. Du kan således nøjes med at gennemse alle vores produkter og behøver ikke at skulle flere andre webshops igennem. Har du spørgsmål til opsætning af tapet eller fototapet, eller har du brug for vejledning til opmåling eller andet, er du altid velkommen til at ringe til os på 31 38 32 00 eller sende en mail til kontakt@nicetapet.dk

Sorter
Pris

Fototapet

Fototapet – super cool og flot – hurtig levering

Med et fototapet fra Nicetapet.dk kan du få en lille snert af New York, Paris, Hong Kong eller London direkte ind i din egen stue. Få stemningen fra trafikken og det travle gadeliv eller New Yorks virkelig høje og flotte skyline hjem til dig selv med vores fine fototapeter. 
Fototapet er igen blevet et stort hit, da de med deres utroligt flotte billeder forandrer og på ny definerer et rums atmosfære. Det kan faktisk føles som om, et lokale får en helt ny identitet, når for eksempel naturen via de store fototapeter inviteres indenfor i vores stuer.