Metallisk tapet

Metalliske tapeter er tapeter, der er lavet med sølv-, guld- eller kobbereffekter. Nogle af de metalliske tapeter er lavet med en metallisk baggrund, som giver en diskret effekt til det egentlige motiv, som ligger ovenpå. På andre af tapeterne er det motivet, der er metallisk – ofte i spil med en anden farve. For eksempel finder du her på siden vores stribede tapet med beige og guld, hvor de to farver komplementerer hinanden og gør mødet mellem kedelig beige og ekstravagant guld helt fantastisk.  Guldtapet kan noget helt særligt, og det kommer især til udtryk i dette tapet.
 
Du finder samme effekt i vores kobbertapet med sølvfarvet damaskmønster, som giver et på samme tid anonymt og meget imponerende look. Den metalliske effekt giver tapetet en helt særlig kant, som kan give et fænomenalt løft til den danske, hvide indretning. Især hvis du har holdt din indretning enkel og med grå eller lyse farver, kan dette tapet være prikken over i’et, som løfter din indretning helt op i de høje luftlag.
 

Et strejf af luksus

Du finder også de usædvanligt eksklusive kobber-, sølv- og guldtapeter med små firkanter i 3D. Tapeterne er utraditionelle og fejer straks alle fordomme om guldtapet af vejen med deres innovative design og meget eksklusive look. Du kan bruge dem på en enkelt væg eller på en del af en væg for at give rummet et helt nyt udtryk og skabe en anderledes effekt.
 
Vores beige tapet med hvidt mønster og guldeffekter er bestemt også værd at fremhæve. Her får du et gennemført tapet med stor dybde, som får rummet til at virke større og imponerer med sin diskrete storslåethed.
 

Metalliske effekter

Hvis du søger en mere afdæmpet effekt, er de vævede tapeter i flotte pastelfarver med metallisk baggrund måske lige noget for dig. Den metalliske baggrund giver en flot effekt til et ellers afdæmpet tapet, og de støvede farver fremhæves på en meget elegant måde.
 
Husk, at du får fri levering, når du køber for mindst 599kr. Vi sender varen inden for få dage, og du har altid 30 dages returret, hvis du ændrer mening.

Sorter
Pris

Metalliske tapeter

Metalliske tapeter kan være en tapet med sølv eller guld i bunden og en anden farve ovenpå. En metallisk tapet kan også være en kobberstribet tapet eller bronze stribet tapet. Temaet er metal og guld, sølv, kobber og bronze. Udvalget finder du herunder.