Tapet i alle mønstre
Mønstret tapet er ikke en ny opfindelse, men det er meget populært i disse år. Med mønstret tapet kan du give et rum helt nyt liv, og du kan manipulere med rummets stemning og størrelse. Mønstret tapet er tapet, når det er allerbedst – det er den nemmeste måde at få liv på væggene på, og du behøver ikke kaste dig ud i komplicerede maleprojekter.
 
Her på siden finder du blandt andet barokmønster, damask, geometriske former og avanceret 3D-tapet.
 
Tapet skaber rummet
Mønstret tapet kan forvandle din væg og give rummet stil. Mange vælger en væg med mønstret tapet som modspil til de andre, ensfarvede vægge. Ofte går vægfarven igen i tapetet, så der skabes en helhed, der giver mening i rummet. Sådan en væg giver spil i farverne og gør op med de kridhvide vægge, som dominerer mange danske hjem. 
 
Tapet med et meget småt mønster kan give fornemmelsen af, at du bor i et dukkehus. Det skaber en skøn hyggefølelse, som du ikke finder i mange hjem. Du kan også bruge tapet med bittesmå blomster i køkkenet, hvor det leder tankerne tilbage til mormors køkken fra gamle dage.
 
Eksklusive mønstre
Du kan også bruge tapet med et stort barokmønster eller damask til at skabe en dramatisk, men samtidigt romantisk, effekt i dine rum. Går du efter et eksklusivt look, er et damasktapet i hvid eller beige måske lige dig. 
Du kan også overveje et metallisk tapet med små spejl-effekter eller gulddetaljer. De koster ofte lidt mere, men du får også en uforlignelig effekt ud af det, og vi garanterer mange måbende blikke fra dine gæster.

3D mønstret tapet
Hvis du vil prøve noget nyt, har vi tapeter med 3D-effekt, som giver et helt andet udtryk til rummet. Om du er til et blødt, polstret look eller stilsikre firkanter med 3D-effekt i grå nuancer, kan du finde det her.
 
Vi leverer som regel inden for få dage, hvis vi har varen på lager, og når du køber for mindst 599 kr., er leveringen gratis. Du har også altid 30 dages returret, hvis du ændrer mening, efter du har modtaget tapetet.

Sorter
Pris

Mønstret tapet

Mønstret tapet er kommet for at blive. Vil man have en ensfarvet væg, vælger man at male den, men hvis du vil have mønstre på væggen, så kan du sætte en tapet med mønster op, og dermed skabe en flot design væg. Vi har både barok mønster og damask mønster samt firkantet og trekantet elelr harlekin mønstre på tapetet.