Sort/hvid fotostat

Et fotostat i sort/hvid giver mange muligheder for en spændende og anderledes indretning. Hos Nicetapet har vi et bredt udvalg af smukke fotostater og tilbyder noget for enhver smag. Hvad enten du er interesseret i et beroligende landskab i form af en bøgeskov, smuk udsigt over New York eller et stilrent fotostat af verdensberømte broer såsom Brooklyn Bridge, San Francisco Bridge eller Golden Gate Bridge, kan vi hos Nicetapet hjælpe dig. Det er kun din fantasi, der sætter grænser for, hvad der er muligt, og vi glæder os til at hjælpe dig.  
 

Passer godt ind i den Skandinaviske stil

Den Skandinaviske stil er kendetegnet ved at være minimalistisk og enkel. Af samme grund er det ikke alle, der ønsker at deres hjem skal sprudle af farver. Et sort-hvid fotostat er den perfekte løsning, hvis du ønsker at tilføje nyt liv til dit hjem, men stadig ønsker at det skal være i diskrete farver. Uanset hvilket fotostat du vælger, vil du være sikker på, at det passer ind i din allerede eksisterende indretning, og det vil af denne grund ikke få rummet til at syne for overvældende. Et sort/hvid fotostat kan samtidig være med til at skabe god harmoni og give rummet et stilrent udtryk. 
 

Mulighederne er mange

Et fotostat i sort/hvid giver dig mange muligheder i forhold til at indrette hjemmet på ny. Grundet de milde farver, kan sort/hvid fotostater passe ind i de fleste rum. Du kan med fordel vælge at opsætte det på en stor væg i et af dine større rum, så fotostatet får lov til at fremtræde på bedste vid. Et eksempel kan være den bagerste væg i stuen, som ofte er den største. Når du vælger et fotostat i sort/hvid, har det samtidig den fordel, at du ikke behøver at tænke på, hvorvidt det passer ind i din øvrige indretning. Et sort/hvid fotostat vil passe ind alle steder, og det vil derfor gøre det nemt for dig at booste indretningen med lige netop det fotostat, der falder i din smag. At fotostatet er sort/hvid betyder samtidig, at du har frie tøjler til at supplere resten af indretningen med farver, fordi det vil skabe en god harmoni. Du kan for eksempel supplere sofaen med puder i alverdens farver, mens den bagvedstående væg prydes af et fotostat i sort/hvid.

Sorter
Pris

Sort/hvid Fotostat

Sort hvide fotostater er meget populære for tiden. En sort og hvid fotostat kan passe ind i næsten alle rum, da der ikke er en farve, som dominerer billedet. Her på siden finder du et stort udvalg af sort-hvide fotostater.