Non-woven fotostater er super nemme at sætte op på væggen. Man skal bare smøre klisteren op på væggen til et stykke af gangen, og opsætte de mindre stykker, som fotostaterne er i.
Nonwoven fotostater udvidder sig ikke når de bliver våde af klisteren, og de trækker sig heller ikke sammen, når de tørrer. Du kan derfor meget nemmere sætte dem op, uden at skulle være bange for, om de nu trækker sig sammen, når de tørrer op.

Non-woven fotostater består stadig af mindre stykker tapet, som sættes sammen oppe på væggen, til store flotte billeder.
Non-woven fotostater er trykt i en lidt bedre digital kvalitet, end de billige papir fotostater.

Overfladen på en non-woven fotostat, er mere resistent overfor afvaskning og slid.

Her på siden har vi samlet en masse nonwoven fotostater, som burde koste meget mere, faktisk op over det dobbelte. Men vi har fundet en leverandør, som har købt stort ind, og som kan tilbyde dem til os, til en billig pris. Og derfor kan vi nu tilbyde dig, non-woven kvalitets fotostater til under 1.000kr.

Vi har næsten alle på lager, men skaffer dem hurtigt hjem, hvis vi er rendt tør i dem. Normalt er der 1-3 dages levering på non-woven fotostater, og vi betaler fragten ud til dig.

Sorter
Pris

Non-woven Fotostater