Her finder du vores største udvalg af fotostater med Star Wars. Du kan se almindelige tapeter med Star Wars i kategorien ”tapeter” og alle vores fototapeter med Star Wars i kategorien ”fototapeter”.
 
En fotostat er en type tapet, som ikke nødvendigvis dækker hele væggen. Fotostaten forestiller et billede i stedet for et mønster, som vi kender det fra klassiske tapeter. Her i kategorien finder du fotostater med klassiske Star Wars-figurer som Luke Skywalker, Yoda og Darth Vader.
 
Vi har for eksempel en rigtig flot Yoda-fotostat, som er et billede i fire dele, du hænger op på væggen. Det er et smukt og meget enkelt billede, og det giver dit rum en helt ny dybde. Fotostaten kan bruges som et kunstværk på væggen, og den passer perfekt for enden af sengen eller som baggrund i legekrogen.

 

Flotte fotostater med Star Wars fuldender dit rum


Vi har Star Wars-fotostater for enhver smag, så uanset om du eller dit barn er mest til de nye eller gamle film, finder du den perfekte udsmykning her. Vi har for eksempel flere fotostater med Darth Vader i centrum, men du finder også flotte fotostater med C3PO og R2D2, hvis de er dine yndlingskarakterer. Er du mest til de allernyeste film, har vi også en fotostat med seje Rey.
 
Hvis du vil leve dig helt ind i Star Wars-universet og mærke det i hele kroppen, har vi også et fototapet, som forestiller udsigten fra et vindue i filmene. Billedet giver en komplet oplevelse med realistisk interiør fra Star Wars-universet rundt om vinduet. En sol, der skinner ind, fuldender den meget livagtige oplevelse. Du kan bruge fotostaten på en endevæg for at gøre rummet længere og skabe illusionen om, at du kigger ud over en af galaksens metropoler.
 

Skab en anderledes effekt

Hvis du vil have en helt anderledes udsmykning i stuen, skal du helt sikkert overveje vores fotostat med introteksten til Star Wars-filmene. Det er en fotostat næsten helt i sort, så den giver et meget roligt udtryk, samtidig med at den er utroligt ikonisk og velkendt. Hvis I er flere, der skal blive enige om indretningen, kan den også være en god middelvej.
 
Du finder også en hel række collager her på siden, hvor alle karaktererne forenes. Du kan næsten helt selv vælge, hvem du vil have i front – find din yndlingskarakter og lad ham eller hende smile tilbage til dig hver dag. Du finder blandt andet Luke, Leia, Yoda, Han Solo og alle de andre kendte og elskede karakterer i samme billede. 

Sorter
Pris

Star Wars fotostat

Vi har et stort udvalg af fotostater med billeder fra Star Wars filmenen. Du finder både Yoda, Darth Vader, Luke Skywalker og de tre robotter C3PO, R2D2 & den nye robot BB-8 samt stormtropperne og de store krigsmaskiner og mange flere.
Fotostaterne fra Star Wars kan sættes op på en hel væg eller du kan vælge en af de mindre, som kun dækker en halv væg.