Lad børneværelset gå fra Den grimme ælling til Den smukke svane med H.C. Andersen tapet
 

Et af H.C. Andersens mest berømte eventyr starter således: ”Der var så dejligt ude på landet; det var sommer, kornet stod gult, havren grøn, høet var rejst i stakke nede i de grønne enge, og der gik storken på sine lange, røde ben og snakkede egyptisk, for det sprog havde han lært af sin moder.”
 
Det er naturligvis eventyret ”Den Grimme Ælling”, der er tale om, og Nicetapet tilbyder tapeter inspireret af H.C. Andersen eventyr her på siden. 
 

Eventyrlige tapeter til både drenge og piger
 

Du finder tapeter til både drenge og piger og de passer perfekt til ethvert børneværelse. Prøv for eksempel et H.C. Andersen tapet med ”Den Grimme Ælling” eller ”Den Standhaftige Tinsoldat”.
 
Udover at værelset får nyt H.C. Andersen tapet, så er det naturligvis også en kærkommen lejlighed for jer til at læse de berømte eventyr. Tapetet kan nærmest ændre værelsets udseende fra ”Den grimme ælling” til ”en smuk svane”
 

Hurtig levering af alle tapeter
 

Vælg det H.C. Andersen tapet du helst vil have, og husk at ved at bestille for over 599 kroner, så får du din ordre leveret fragtfrit. Derudover har du naturligvis altid 30 dages returret og vi sørger selvfølgelig for hurtig levering.
 
Har du spørgsmål om H.C. Andersen tapeter, er du meget velkommen til at ringe til os på telefonnummer 31383200. Vi er klar til at hjælpe dig.

Lad børneværelset gå fra den grimme ælling til den smukke svane med H.C. Andersen tapet

”Der var så dejligt ude på landet; det var sommer, kornet stod gult, havren grøn, høet var rejst i stakke nede i de grønne enge, og der gik storken på sine lange, røde ben og snakkede ægyptisk, for det sprog havde han lært af sin moder.”

 

Sådan lyder starten på H.C. Andersen eventyret Den Grimme Ælling, og her på siden tilbyder vi tapeter inspireret af netop H.C. Andersen og hans mange fantastiske eventyr. Et H.C. Andersen tapet vil vække glæde i børneværelset og være en kærkommen mulighed for at I kan dykke ned i alle eventyrfortællingerne med jeres børn, men også at ændre et lokales udseende fra ”den grimme ælling” til en smuk svane.

Sorter
Pris

H.C. Andersen tapet