Disneytapet – en verden af liv

Et Disneytapet skaber glæde på de fleste børneværelser. Der er næsten ikke et barn i Danmark, der ikke er vild med de populære Disney-film, og det er tit et varmt samtaleemne i frikvarteret. 
Der kommer hele tiden nye film til, og takket være den fantastiske opfindsomhed og ikke mindst de store evner hos Walt Disney Studios, bliver filmene altid en stor succes. Hos Nicetapet tør vi dog vædde på, at dit barn har sin helt klare favorit, så hvorfor ikke dekorere væggene og lade eventyrene flytte ind på værelset?
 

Leg med Elsa og Olaf

Med et Disney-tapet bliver dit barn stjerne i sin helt egen Disneyfilm, og der venter mange timers eventyr med Elsa, Spiderman eller Mickey. Når I vælger et tapet med Disney-tema, vælger I nemlig ikke bare vægdekoration – I vælger en verden. 
Børn har en helt utrolig fantasi, og de behøver ikke en masse kompliceret legetøj for at lege en god leg. Med et Disney-tapet har du allerede forkælet dem med den perfekte baggrund og inspiration til en hel række lege, så de kommer ikke til at mangle noget lige foreløbigt.
 

Alle de største figurer

Vores udvalg er stort, og uanset om du er på udkig efter tapet med klassiske Disney-figurer som Mickey og Minnie Mouse, eller om du søger den moderne klassiker Frost, har vi svaret.
 
Vi har tapeter med de Disney-figurer, der har vist sig at være mest populære i længst tid, så du undgår at købe et tapet, som barnet mister interessen for om et halvt eller helt år. Derfor har vi også figurerne fra Biler og Flyvemaskiner, som vil gøre de fleste drenge lykkelige. Er børnene mere til prinsesser, har vi også flere tapeter med de klassiske Disney-prinsesser.
 
Vi har også nogle af de meget populære brands, som Disney senere har købt. Det gælder for eksempel Peter Plys og Hello Kitty, som du finder i mange forskellige variationer her på siden.
 
Når du køber tapet for mindst 599 kr. ved os, er leveringen gratis, og du modtager ofte tapetet efter få dage. Du kan se den præcise leveringstid, hvis du trykker ind på det enkelte tapet.

Sorter
Pris

Disney Tapet