Minions er de søde små væsner du kender fra filmene om ”Grusomme Mig” og nu også deres helt egen film, som blot hedder ”Minions”. De er blevet så populære, at de findes i mange forskellige sammenhænge og Nicetapet er stolt af at kunne præsentere flotte Minions wallstickers til vores kunder.
 
Hos os finder du flotte wallstickers med de populære Minions. Vælg for eksempel en wallsticker med Minions hængende, som i en lang kæde, fra en stang. Denne wallsticker er perfekt til fx skabslåger. Eller hvad med en wallsticker med Minions i en sød, lille blå bil? Og er du vild med både Minions og England, så tjek vores Minions wallstickers med London tema.
 

Stuart, Kevin, Bob og alle de andre Minions i wallsticker format

Så er du fan af Stuart, Kevin, Bob og resten af de pragtfulde Minions, er det bare om at slå til og købe en eller flere Minions wallstickers her hos Nicetapet. Husk at vi har hurtig levering, 30 dages returret og er din ordre på over 599 kroner, så betaler Nicetapet fragten.
 
Har du spørgsmål om wallstickers eller noget tapetrelateret, så ring meget gerne til os. Vi er klar til at besvare dine spørgsmål på 31383200.

Sorter
Pris

Minions wallstickers


Minions kæde - Køb wallsticker m. minions som hænger ned fra loftet
159,00 kr
47,70 kr
149,00 kr
44,70 kr
149,00 kr
44,70 kr