Tapeter i alle prisklasser

Tapeter findes i alle prisklasser. Lige fra de helt billige papir tapeter fra under 80kr. pr. rulle, til de helt dyre designer tapeter i super god non-woven kvalitet, hvor man nemt opsætter tapeten, ved at smøre tapetklisteren op på væggen, og opsætte tapeten i tør tilstand, og skære den til med en hobbykniv, ved loftet og fodlisten. Dermed får man også mindre spild på tapetrullen. Non-woven tapeter er også nemmere at sætte op, fordi de bare skal stødes sammen, i samlingerne. Tapeten udvider sig ikke og de trækker sig derfor heller ikke sammen, når de tørre, som papir tapeter gør. Du kan derfor meget hurtigere opsætte tapeten og blive hurtigt færdig med arbejdet.

Vælg det rigtige tapet

Når du kigger efter en tapet til din væg, skal du tage højde for mønsterpasset på tapeten. Det fortæller hvor meget tapeten skal forskydes fra bane til bane, for at mønsteret på tapeten, kommer til at passe sammen i samlingen.

 

Sorter
Pris

Tapeter

Tapeter - Her er alle vores tapeter samlet

Alle billige tapeter, non-woven kvalitetstapeter og billige papirtapeter findes her på siden.

Tapeter er virkelig kommet på banen i de danske hjem igen. Om man sætter tapeter op i hele rummet eller det kun er en enkelt væg, eller bare tre baner tapet, midt på en enkelt væg, så vil tapeten give noget særligt til rummet, som en tonet vægmaling, aldrig vil kunne give.