Fotostater med verdenskortet er virkelig populær for tiden.

En fotostat med verdenskortet vil passe godt ind i ethvert hjem, og vil skabe en dejlig stemning og samtaleemne. Hver gang man kigger på verdenskortet, kan man næsten altid finde et land, som man gern evil besøge eller som man måske har besøgt, og så kan man lig snakke sammen om den tur man var på.

Der er verdenskort i mange forskellige farvenuancer og der findes også gamle retro verdenskort, med afdæmpede farver og slidt look. Men der findes også smarte verdenskort i sølvgrå nuancer og blå nuancer og farver.

Vi sender hurtigt lige til døren og der er fri fragt ved køb over 599kr. samt 30 dages returret.

Få et verdenskort på væggen

Mange danskere drømmer om at have et verdenskort på væggen, som inviterer verden indenfor. Et verdenskort er en sjov måde at mindes sine ferier på, og det kan også bruges til at planlægge dit næste eventyr. Heldigvis har vi et stort udvalg af verdenskort til at hænge på væggen, så du ikke længere skal nøjes med at drømme. Kig nærmere på denne side og find det perfekte fotostat af et verdenskort til lige netop dit hjem.
 

Få farver på væggen med et verdenskort

I vores store udvalg af verdenskort finder du både det klassiske skolekort, et anderledes kort i brunlige retronuancer og et kort med lande i hver sin farve, så du nemt kan se grænserne. Vi har også vores selvklæbende verdenskort med whiteboard-effekt, så du kan tegne på kortet med tusch.
Vi har både mindre fotostater, som du kan sætte op, lige hvor du har lyst, og fototapeter, som som fylder en hel væg. Du kan vælge den type, der passer lige præcis til dit hjem, afhængigt af hvor meget plads du har, og hvilket slags kort du ønsker. Læg mærke til de mange farver på vores fotostater med verdenskort, og vælg det farveskema, der passer til lige netop dit hjem.
 

Et verdenskort er både flot og lærerigt

Til mindre børn har vi et enkelt og børnevenligt kort, hvor grænserne til de enkelte lande ikke er med. Til gengæld er der mange symboler på de ting, vi forbinder med landene, som for eksempel Eiffeltårnet i Paris og hundeslæder på Grønland.
 
Hvis du er den nostalgiske type, skal du tage et kig på vores fotostat med det kort, vi kender fra folkeskolen. Det fås også i en udgave, hvor du kan se alle verdens flag i bunden. Flagene er interessante at kigge på og samtidig en rigtig god måde at lære større børn om de forskellige landes flag på. Det bedste er, at I kan koble flagene sammen med landenes placering på kortet, så børnene samtidig bliver stærke i geografien.
 
Flere af vores fotostater med verdenskort er af den smarte non-woven tapet kvalitet, som gør dem meget nemme at sætte op. I modsætning til klassiske papir tapeter skal du bare smøre klisteren direkte på væggen, og så kan du sætte fotostaterne op med det samme. Du skal ikke tage højde for, at fotostaten trækker sig sammen, så du kan sætte banerne op, præcis hvor de skal sidde, så samlingerne bliver næsten usynlige.
Sorter
Pris

Verdenskort