Verdenskort som fototapet

Rigtig mange danskere har en lille drøm om at have et verdenskort på væggen. Et verdenskort er både en sjov måde at planlægge og mindes sine ferier på, og så har det den perfekte kombination af farve og stil. Heldigvis behøver du ikke længere nøjes med at drømme. Her på siden finder du nemlig alle vores fototapeter med verdenskort, som er lige til at sætte op på væggen.
 
Vi har både verdenskort, som fylder en hel væg og mindre fototapeter, som du kan sætte op på væggen. Afhængigt af, hvor meget plads du har, og hvilken type kort du ønsker, kan du vælge lige den type, der passer til dig. Du finder vores verdenskort som fototapet i mange forskellige farver, så du kan vælge lige den stil, der passer til dig og dit hjem.
 
Om du er til det klassiske skolekort, en anderledes retroudgave i brunlige nuancer eller lande i hver sin farve, finder du det helt rigtige kort her. Vi har også vores lille, selvklæbende verdenskort med whiteboard-effekt, så du kan tegne på kortet med tusch, når du skal planlægge din næste rejse.
 

Lær om verdens lande med et verdenskort

Vi har verdenskortet i en udgave, der minder om det klassiske verdenskort, vi alle kender fra skolen. Vi har også et kort, hvor du kan se alle verdens flag i bunden. Det er en sjov gimmick og en rigtig god måde at lære børn om flagene på, samtidig med at de lærer om landenes placering på kortet. 
Vi har også et mere enkelt kort, hvor de enkelte lande ikke er tegnet ind, men til gengæld er der mange symboler på de ting, vi forbinder med de enkelte lande, som bjørne i Rusland, Eiffeltårnet i Paris og slæder på Grønland.
 
De fleste af vores fototapeter med verdenskort er såkaldte non woven-fototapeter, som er nemme at sætte op. Du smører limen direkte på væggen og sætter tapetet op med det samme – og du skal ikke være bange for, at tapetet trækker sig sammen ligesom klassisk papirtapet. Derfor kan du nemt og præcist sætte kortet op, så alle lande passer perfekt sammen.
 

Et verdenskort er fascinerende

Vi fører både mindre verdenskort og kæmpe kort, der fylder en hel væg, og uanset hvilket kort du vælger, så skal det nok trække en del stjålne blikke. Det er svært at lade være med at kigge på et verdenskort, da der er noget fascinerende ved oversigtskort over den planet, vi alle bor på. 

De fleste af os, har også været på en ferie i et andet land, og vi har måske også en drøm om at besøge andre lande.
Når man kigger på et fototapet med verdenskortet på, så er der jo mange lande at studere,  så man kan altid finde et land at tale om, og måske en fremtidig ferie, man gerne vil på.

 

Ved at handle på nicetapet.dk sikrer du 30 dages returret, fri fragt på alle køb over 599 kroner og hurtig levering, så du hurtigt kan komme i gang med at friske geografien op.
Sorter
Pris

Verdenskort

Her finder du alle vores fototapeter med verdenskort til at sætte op på væggen som fototapet. Verdenskort skaber altid en god atmosfære og starter hurtigt en sjov snak om geografi i lokalet. Hos Nicetapet kan du finde gamle verdenskort i originale farver, som mange vil nikke genkendende til fra folkeskoletiden eller oldschool kort i brune nuancer, som mest af alt minder om de verdenskort, der bliver brugt til at vise, hvor Indiana Jones rejser hen i de populære actionfilm. Der mangler blot den røde rejsestreg.