Et verdenskort er fascinerende

Vi fører både mindre verdenskort og kæmpe kort, der fylder en hel væg, og uanset hvilket kort du vælger, så skal det nok trække en del stjålne blikke. Det er svært at lade være med at kigge på et verdenskort, da der er noget fascinerende ved oversigtskort over den planet, vi alle bor på. 

De fleste af os, har også været på en ferie i et andet land, og vi har måske også en drøm om at besøge andre lande.
Når man kigger på et fototapet med verdenskortet på, så er der jo mange lande at studere,  så man kan altid finde et land at tale om, og måske en fremtidig ferie, man gerne vil på.

 

Ved at handle på nicetapet.dk sikrer du 30 dages returret, fri fragt på alle køb over 599 kroner og hurtig levering, så du hurtigt kan komme i gang med at friske geografien op.
Sorter
Pris

Verdenskort

Her finder du alle vores fototapeter med verdenskort til at sætte op på væggen som fototapet. Verdenskort skaber altid en god atmosfære og starter hurtigt en sjov snak om geografi i lokalet. Hos Nicetapet kan du finde gamle verdenskort i originale farver, som mange vil nikke genkendende til fra folkeskoletiden eller oldschool kort i brune nuancer, som mest af alt minder om de verdenskort, der bliver brugt til at vise, hvor Indiana Jones rejser hen i de populære actionfilm. Der mangler blot den røde rejsestreg.