Blomster på væggen

Hos Nicetapet har vi et stort udvalg af forskelligt blomstret tapet. Det giver dig et hav af muligheder, når du vil skabe et nyt udtryk i dit hjem.
 

Når du vælger tapet med blomster til dit hjem, vælger du en helt særlig stemning. Hvis du bruger et blomstret tapeter, der passer til dine møbler, skaber du en synergi, som de færreste hjem har. Dit hjem bliver en helhed, som inviterer til afslapning og hygge, og det vil føles som at sidde midt på en blomstereng.
 

Ved os finder du mange forskellige blomster på tapetet, så her er noget for enhver smag. Lige fra smukke kirsebærblomster over romantiske roser til eksotiske palmer.
 

Noget gammelt og noget blåt

Du bør især lægge mærke til Gammalsvenska-kollektionen fra Duro, som er genoptryk af gamle svenske tapeter, der er fundet rundt omkring i private hjem. Tapeterne er trykt på tykt papir og har et autentisk retro-look, der passer til de romantiske motiver.

Gammalsvenska-tapeterne er som skabt til dig, der søger en blød og charmerende stil, hvor selv gæster føler sig hjemme. Tapeterne i kollektionen er ideelle sammen med høje træpaneler eller på den nederste halvdel af en væg, som du deler med en liste langs midten. Du kan dog også sagtens bruge tapeterne på hele væggen.
 

Mindre hvidt i hverdagen

Uanset hvilket af vores blomstrede tapeter, du vælger, er du sikker på at få et flot og anderledes udtryk i dit hjem med inspirerende farvespil på væggene. Hvis du ligesom os er træt af de hospitalshvide vægge, der dominerer de fleste danske hjem, er blomstret tapet måske løsningen for dig – vi er i hvert fald helt vilde med dem.
 

Husk, at vi har fri fragt ved køb over 599 kr., og vi leverer inden for få dage, hvis vi har varen på lager. Hvis du skulle ombestemme dig, har vi også 30 dages returret.

Sorter
Pris

Blomstret tapet