Retro fototapet

Med et fototapet med retro stil har du mange muligheder for en spændende indretning, der skiller sig ud fra mængden. Vi tilbyder et stort udvalg af fototapet med retro billede, og vi er sikre på, at du kan finde noget, der falder i din smag. Vores retro fototapet indeholder både portrætter, byer og verdenskort. Vi glæder os til at hjælpe dig med at forvandle din drøm til virkelighed. 
 

Retro er moderne

Der er opstået en enorm interesse for retro stilen, fordi det på en måde bringer minder fra en svunden tid frem. Af samme grund er der opstået en hype omkring at eje noget, der er retro. Mange køber interiør i form af lamper, billeder og møbler, der har et gammelt look. Problemet er bare, at du ofte skal købe flere ting, hvis det er en gennemgående stil, du ønsker at køre, og så kan det hurtigt blive dyrt. Det har vi naturligvis løsningen på og foreslår dig at købe et retro fototapet, som giver en god effekt i hjemmet, fordi det er af en vis størrelse. Samtidig kan du nemt pille fototapetet ned, hvis du på et senere tidspunkt får lyst til at køre et andet tema. 
 

Det handler om stemningen

Når du vil skabe en helt bestemt stemning i hjemmet, er et retro fototapet et oplagt valg. Måske har du et kontor, hvor du bruger meget af din tid, og det kunne derfor være sjovt at køre et lille tema derinde. Det kan også være, at du har et læsehjørne, som du ønsker at gøre mere attraktivt. I så fald vil et fototapet med retro stil være oplagt. Når det kommer til, hvor i boligen du skal opsætte dit fototapet, er mulighederne mange, og det er kun din fantasi, der sætter grænser. 

Vi sender hurtigt lige til døren og tilbyder fri fragt ved køb over 599kr. samt 30 dages returret.

Sorter
Pris

Retro

Retro fototapet kan være sort hvid fototapet eller bare fototapeter med billeder af kendte mennesker, som måske er døde, som eks. Marilyn Monroe, Charlie Chaplin, Elvis eller det er fototapet i retrofarver.