Et smukt landskab kan give dig en utroligt udsigt fra sofaen, og det rigtige fototapet kan tage dig til fantastiske steder, du altid har drømt om at besøge. Om det er en eksotisk strand på Sri Lanka, Machu Picchu i Peru eller bare et uberørt skovlandskab, så finder du det her.
 

Fototapet skaber den helt rette stemning

Vi har fototapeter for enhver smag, og uanset hvordan din indretning er, og hvilket udtryk du er på jagt efter, finder du det perfekte match her. Hvis du er inspireret af den minimalistiske skandinaviske indretning, kan et af vores fototapeter med sten på en sandstrand være lige noget for dig. De dæmpede, kolde farver giver et roligt udtryk i rummet og indbyder til afslapning og eftertanke. 
Hvis du derimod er tosset med farver, er PIP-tapeterne fra Eijffinger måske lige noget for dig. De er både farverige og legesyge, og dit rum får sin helt egen personlighed.
 
Et foto tapet med et landskab fra eksotiske lande bringer solen ind i dit hjem, og med klare blå, grønne og hvide nuancer, behøver du ikke længere drømme dig væk til fjerne lande. Vi har også fototapeter med efterårsskove og vild natur, som giver dig følelsen af at stå mit i et storslået skovlandskab eller ved foden af Mount everest med et kæmpe stort bjerglandskab i baggrunden.
 

Skab liv i dit hjem

Trækker storbyen mere end vilde træer, finder du også fototapeter, der forestiller storbyer som New York, Paris, Berlin og Frankfurt. De trækker storbylivet helt ind i dit hjem, og er den perfekte udsmykning til dig, der ikke kan få nok af byens liv.
 
Med et smukt landskabs-tapet, får du et helt særligt udtryk i dit hjem. Verden kommer indenfor, og du kan nyde naturens storslåede vidundere helt uden at rejse dig. Vi har fototapet med landskaber i alle typer, så bare tag dig god tid til at finde det, der passer lige præcis til din indretning og dit temperament.

Sorter
Pris

Landskab

Her på siden finder du fototapeter, som giver dit rum en helt ny dimension. Med landskabs-tapeter ligger verden åben, og der er ingen grænser for motiverne.