New York. Formentlig verdens mest kendte by. New York er kendt som byen, der aldrig sover. Takket være denne pulserende livsnerve findes der fantastiske billeder af og fra byen, som egner sig fortrinligt til fototapet på grund af de flotte motiver og det fænomenale lys. Fototapeter med New Yorker motiver bringer stemningen og atmosfæren helt ind i din stue.
 
Her på nicetapet.dk finder du et stort udvalg af New York fototapeter. Nogle af de meget populære fototapeter er af den kendte skyline, af New Yorks mange forskellige broer, som i øvrigt er fantastiske bygningskonstruktioner i sig selv, Empire State Building og ikke mindst klassikeren Eating Above Manhattan, som viser 11 bygningsarbejdere, der holder pause i forbindelse med byggeriet af Rockefeller Center.
 

Fantastisk fototapet med New Yorker motiver

Når du køber fototapet hos Nicetapet, så får du fri fragt, når du blot køber for over 599 kr., der er 30 dages returret og vi leverer dine varer super hurtigt. Fordelen ved at anvende fototapet er, at du slipper for at bruge søm, skruer og boremaskine for at sætte en plakat med motivet op. Du står blot tilbage med det flotte motiv af New York på et fabelagtigt fototapet.

Sorter
Pris

New York