Kan du lide en dejlig gåtur i skoven, så vil du elske vores fototapeter med skove og træer. Det er simpelthen en oplagt mulighed for at få skoven hjem i stuen. Ja, det er faktisk lige før du kan høre fuglene fløjte, når du træder ind i rummet. Atmosfæren vil emme af skovtur og frisk luft.
 
På nicetapet.dk finder du et stort udvalg af forskellige tapeter med skove og træer i både sort/hvid, farve og forskellige træsorter. 
 

Stort udvalg af fototapet med motiver af skov skaber dejlig stemning

Faktisk kan vi levere fototapet med birketræ, bambus, en bøgeskov i efteråret, den smukke skovsø og en skov, hvor morgensolen kæmper sig forbi grene og blade på træerne. Det er smukt og stemningsskabende.
 
Køb tapet med skov og træer for over 599 kroner og få det leveret både hurtigt og gratis. Skulle du ombestemme dig, så har du 30 dages returret og har du spørgsmål - fx om opsætning af fototapet - så er du meget velkommen til at give os et kald på 31383200.

Lad naturen komme indenfor

Invitér naturen indenfor med vores skønne fototapeter med skov og træer. Her finder du alt hvad hjertet begærer af friske farver, smuk natur og sommerstemning og birkeskove med birketræer eller en bøgeskov med bøgetræer.
 
Fototapet med skov er en dejlig måde at få mere natur og stemning ind i stuen på. Hvis du savner frisk og let sommerstemning, som passer godt til den skandinaviske indretning, kan vi anbefale tapetet med japanske kirsebærtræer, som giver liv til ethvert rum.
 
Vi har også tapeter med palmetræer, hvis du vil have en lækker, eksotisk sommerstemning hele året. Drøm dig væk til lækre bounty-strande, hvor drinksene bliver serveret i kokosnødder, og alle hverdagens bekymringer er tusindvis af kilometer væk – det skulle vist tage de værste vinterdepressioner.
 

Tapet med træer skaber stemning

Er du mere til en hyggelig efterårsstemning, som bryder alt det hvide og omfavner dig, når du træder ind i rummet? Så se på vores efterårstapeter i smukke farver, som forvandler dit hjem til en hyggelig hule. Om du er til de gyldne nuancer eller en efterårsskov i rød, grøn og gul, finder du det her på siden. 
Hvis du er på jagt efter en blødere og mere fantasifuld stil, har vi også de flotte skov-tapeter fra Komar. Komar er kendt for deres altid finurlige, legesyge og anderledes tapeter, som kan bruges både på børneværelset og i en enkel, stilet indretning i resten af hjemmet. Hvis du er blevet nysgerrig på Komars univers, kan du finde mange flere af deres fototapeter her på Nicetapet.dk.
 

Hvordan skal tapetet sættes op?

De fleste af vores fototapeter med træer eller birkeskov er non-woven fototapeter, som er nemme at sætte op. Du skal bare smøre klisteren direkte på væggen og sætte banerne op, der hvor de skal sidde. Her skal du ikke tænke på, om tapetet flytter sig, når det tørrer. Det er især en fordel med vores fototapeter, hvor mønstret skal passe sammen.
 
Hvis du har spørgsmål til vores fototapeter med skov, er du altid velkommen til at ringe til os på 31383200, så vi kan hjælpe dig. Husk også, at du har 30 dages returret på alle vores tapeter, hvis du ændrer mening.
Sorter
Pris

Skove og Træer