Fototapeter til både drenge og piger

En god måde at pifte et børneværelse op på er med børne fototapet på væggene og her tilbyder Nicetapet et stort udvalg af flotte fototapeter, som vil vække glæde blandt både drenge og piger.

 

Vi har fx et omfattende udvalg af fototapeter til børn inspireret af de meget populære Marvel film, som Avengers, Hulk, Black Widow og Iron Man. Derudover Kan du selvfølgelig også købe Spiderman fototapeter her. Han er dog ikke set i Marvel filmene. Endnu!

 

Stort udvalg i Star Wars og Disney fototapeter

I disse år er det også umuligt at komme uden om Star Wars og hos Nicetapet finder du et stort udvalg af fototapeter fra både den originale Star Wars trilogi og fra den nye film, Star Wars: The Force Awakens.

 

Vi er desuden leveringsdygtige i adskillige fototapeter med Disney motiver. Du finder flotte tapeter fra filmene Frost, Den Lille Havfrue, Askepot, Løvernes Konge og Peter Plys, for slet ikke at tale om fototapeter med motiver fra de populære Pixar film. Vælg bl.a. mellem tapeter fra filmene Biler, Find Nemo og Monsters Inc.

 

Hurtig levering af dit fototapet

Som du kan se her på siden, så er vi leveringsdygtige i en lang række af fototapeter til børneværelset, og vi leverer også gerne til dig!

 

Bestil for over 599 kroner i din ordre, så betaler Nicetapet for fragten, og skulle du ombestemme dig, så har du altid 30 dages returret. Og så sørger vi naturligvis for hurtig levering.

 

Har du spørgsmål til fototapet til børneværelset, så ring gerne på 31383200. Vi besvarer alle de spørgsmål, du må have.


Sorter
Pris

Børneværelset