Fotostat til børneværelset

Et fotostat til børneværelset giver mange muligheder for smart og anderledes indretning på børneværelset. Hos Nicetapet tilbyder vi mange forskellige fotostater, og vi er sikre på, at du kan finde et, der falder i dit barns smag uanset hvad hans eller hendes interesse måtte være. Vores sortiment er bredt, og vi kan blandt andet tilbyde temaer inden for Disney, såsom Find Nemo, Askepot, Frost og Biler. Desuden tilbyder vi ligeledes temaer såsom Spiderman, Hulk og Star Wars. Der er noget for enhver smag, og det er kun jeres fantasi, der sætter grænser. 
 

Skab det sejeste børneværelse

Som forældre ønsker vi altid, at vores børn skal være glade, og der er ikke det, vi ikke vil gøre for dem. Hvorfor ikke overaske ham eller hende med det sejeste børneværelse? Med et fotostat med børnetema, er du sikker på, at overraskelsen bliver en succes. Du kan med fordel tage udgangspunkt i barnets interesse. Det kan være, at hun elsker prinsesser og farven lyserød. I så fald vil et fotostat med Disney tema være en sikker vinder. Det kan også være, at din dreng er helt vild med superhelte, hvorfor et kæmpe billede af Spiderman, Supermand eller Hulk vil være det perfekte valg til værelset. Hos Nicetapet tilbyder vi ligeledes fotostater, der ikke relaterer sig til film eller tegneserier. Vælg for eksempel et fotostat med jungle tema eller et fotostat med smukke havdyr. Hvis du blot ønsker at skabe mere liv på børneværelset, men ikke nødvendigvis vil implementere et bestemt tema, kan det være en idé at undersøge vores børnefotostat med krymmel, som sikrer liv og glade dage på børneværelset. 
 

Mange fordele ved et børnefotostat

Der er mange fordele ved at vælge et fotostat til børneværelset. Først og fremmest kan det virke som en lille ting at ændre ved værelset, men du vil blive overrasket over den kæmpe forskel, det gør for rummets helhed. En anden fordel er, at det er nemt at opsætte og ligeledes nemt at pille ned, hvis interessen for det valgte tema forsvinder og et nyt er blevet populært. Derudover er et fotostat til børneværelset også en forholdsvis billig løsning, hvis du ønsker at lave en ændring på værelset, men samtidig ikke har intentioner om at male alle væggene og udskifte alt inventar. Den største fordel ved at vælge et fotostat til børneværelset er, at dit barn vil blive ellevild og vil elske at bruge tid på sit nye værelse. 

Vi sender hurtigt lige til døren og der er fri fragt ved køb over 599kr. samt 30 dages returret.

Sorter
Pris

Børneværelset

Her på siden kan du nemt finde en fotostat til et børneværelse. Vi har fotostater til de helt små med eks. Peter Plys eller Løvernes Konge. Men der er også fotostater til de lidt større børn og teenagere, med eks. Cars, Spiderman, Avengers, Prinsesser eller de helt nye fotostater med Star Wars/Stjernekrigen.