Vores wallstickers med fodboldspillere bringer dit største fodboldidol helt ind på værelset. Disse fodbold wallstickers pepper enhver fodboldfans væg op og vi har udvalgt nogle af de allerstørste indenfor fodboldsporten i dag.
 
Om man er fan af svenske Zlatan Ibrahimovic, argentinske Lionel Messi eller portugiseren Cristiano Ronaldo er en smagssag. Måske kommer det sågar an på, hvilken klub du er fan af. De spiller jo for henholdsvis PSG, FC Barcelona og Real Madrid. En ting er dog sikkert: de er alle fantastiske fodboldspillere, der kan de mest utrolige ting med fodbolden.
 
Med en af vores wallstickere får du din favorit fodboldspiller helt hjem på værelset og meget tæt på. Denne type wallstickers er nærmest et must for alle fodboldelskere.
 
Vi tilføjer nye wallstickers løbende, så kig forbi af og til og se om netop dit fodboldidol er dukket op, hvis det ikke lige er på shoppen lige nu.

NYT: Nu har vi også skaffet wallstickers med den brasilianske troldmand Neymar. Husk at vi har hurtig levering og altid 30 dages returret.

Sorter
Pris

Fodboldspillere


Messi - Køb Leo Messi wallsticker her
149,00 kr
44,70 kr