Art Vintage kalkmalingen er nem at arbejde med; Mal og evt. slib – og du vil opnå et flot vintage look.
Art Vintage er en miljøvenlig kvalitetsfarve, produceret i Danmark af Scherning. Art Vintage kalkmaling fås i 17 afstemte farvenuancer. 

Art Vintage kalkmaling

Det er primært en minimalistisk stil med rene liner og få farver, der dominerer i de danske hjem. Det kan der naturligvis være flere årsager til. Først og fremmest kan det for nogle virke uoverskueligt at kaste sig ud i et større malerprojekt, mens det for andre kan virke voldsomt at indrette sig med for mange farver. Det tilbyder vi en løsning på: Kalkmaling. Vi råder over et bredt udvalg i Art Vintage kalkmaling, som hjælper dig med at skabe et perfekt resultat. Desuden tilbyder vi 17 afstemte farvenuancer, hvorfor vi er sikre på, at du kan finde en farve, der falder i din smag. Vores Art Vintage kalkmaling er både giftfri og uden parabener, hvilket betyder, at du kan benytte kalkmalingen uden risiko.  
 

Et personligt præg på indretningen

For de fleste af os er det vigtigt, at vores hjem er indbydende og trygt. Vi bruger meget af vores tid i hjemmet, og det er af denne grund vigtigt, at vi får skabt en atmosfære, der er dejlig. Det kan hurtigt gå hen og blive dyrt, hvis vi ønsker at forny hjemmet og skabe en forandring, fordi det ofte betyder, at vi skal købe nyt interiør. Det kan som bekendt hurtigt gå hen og blive en dyr fornøjelse. Sandheden er dog, at du sagtens kan skabe en markant visuel forandring uden at udskifte dine gamle møbler med nye. Hvis du ønsker at tilføre boligen liv, kan du med fordel benytte en af vores smukke kalkmalinger til at give et af dine nuværende møbler nyt liv eller til at shine et loppefund op. Mulighederne er mange, og det er kun din fantasi, der sætter grænser. Art Vintage kalkmaling hæfter godt på mange materialer og er desuden særdeles velegnet til materialer lavet af træ. 
 

Et godt resultat – hver gang

Med Art Vintage kalkmaling er du sikret et flot resultat hver gang. Kalkmalingen er nem at bruge, og det åbner op for en bred vifte af muligheder for at give dit hjem et nyt, frisk udtryk. For at skabe det bedste resultat, kan du med fordel male møblet med to lag kalkmaling. Det er vigtigt, at du lader det første lag tørre ordentligt, inden du går i gang med 2 lag. Når møblet er tørret, er det klar til at blive brugt. Ønsker du et flot vintage look, kan du med fordel slibe ovenpå malingen. Vi tilbyder ligeledes kalkmaling på spray, hvis du finder dette interessant.
Sådan bruger du kalkmalingen: Mal møblet el. emnet med 2 lag kalkmaling for det pæneste resultat. Lad det tørre helt inden der males med lag nummer 2. Slib derefter de steder, hvor der ønskes et "slidt" vintage look (typisk på kanter og hjørner). Man kan også bruge kalkmalingen uden og slibe på det.
BEMÆRK: Ved mørke ting man ønsker og male med kalkmalingen anbefaler producenten, at man maler/grunder med den hvide farve først.

GIFTFRI OG HELT UDEN PARABENER
250 ml. - rækker til ca. 2 m2.

Vi har også kalkmaling på spraydåser, her på nicetapet.dk.

Sorter
Pris

Kalkmaling

Art Vintage fra Scherning, er en moderne billig kalkmaling til møbler m.m. med en flot, mat finish. 
Kalkmalingen hæfter godt på mange overflader og er særdeles velegnet til træ materialer som møbler. Med Art Vintage kalkmaling kan du give dine gamle møbler eller fund fra loppemarked et spændende og personligt præg.