Kalkmaling på spray

Mange danskere tilslutter sig en smuk og enkel Skandinavisk stil, hvorfor der ofte ikke er mange farver at finde i de danske hjem. Det kan virke overvældende at skulle male en hel væg i en bestemt farve, hvis du blot ønsker at skabe kontrast i dit hjem. Mange vil måske være bange for at farven vil dominere for meget. Det har vi den perfekte løsning på: Kalkmaling på spray. Fordelen ved kalkmaling er, at du kan skabe en markant forandring i hjemmet ved blot at male et møbel. Til dette formål er kalkmaling ideelt, fordi det er nemt at bruge, og skaber et flot resultat. Ydermere fås kalkmalingen på spray, hvilket betyder, at du er sikret en endnu nemmere brug af produktet. Kalkmalingen på spray fås i 7 smukke farvenuancer, og vi er derfor sikre på, at du kan finde en farve, der falder i din smag. 
 

Skab nyt liv til din bolig

Det behøver ikke at koste en bondegård, hvis du vil skabe mere liv i dit hjem. Med kalkmaling på spray er du nemlig fri for at købe nye møbler til hjemmet, fordi du blot kan opfriske et af dine nuværende møbler. Du kan også med fordel finde et smukt møbel på loppemarked, som blot kræver en kærlig hånd og en smuk omgang kalkmaling på spray. Du kan spare mange penge ved at istandsætte dine nuværende møbler og samtidig sætte et personligt præg på dit hjem. 
 

Skab et flot resultat med kalkmaling på spray

Der er efterhånden mange, der har fundet ud af, at kalkmaling er et skønt og anvendeligt produkt at benytte, når møbler eller stole skal shines op og tilføres nyt liv. Du er altid sikret et flot resultat med kalkmaling. Fordelen ved at vælge en kalkmaling på spray er, at det er nemt at lave flotte, glatte overflader, hvis det er det, du ønsker. Vi anbefaler, at du giver dit møbel 2 lag kalkmaling for at opnå det bedste resultat. Hvis du ønsker et mere råt eller vintage look, kan du med fordel slibe ovenpå malingen, når den er tør. Brug for eksempel noget sandpapir som er let at håndtere. Du kan ligeledes finde kalkmaling i almindelige bøtter, hvis du foretrækker at male dit møbel med pensel. Dette anbefales, hvis du i mindre grad er ude efter et glat overflade look og i stedet ønsker et vintage look, hvor du sliber på malingen, når den er tør.

Her hos nicetapet.dk er vi lagerførende med alle farver i kalkmaling på spray og vi afsender fra dag til dag, så du kan komme i gang med at male hurtigt.

Sorter
Pris

Kalkmaling på spray

Kalkmaling er blevet mere populært end nogensinde. Her finder du kalkmaling på spray i spraydåser med 400ml. og på vandbasis.
Kalkmaling er en helmat maling, som bruges på gamle møbler og stole, og med kalkmaling på spray, kan du få flotte overflader.