Skal du have en tavle på en væg eller en skabslåge, så er det en fordel at bruge vandbaseret tavlelak eller tavlemaling. Vores tavlelak er vandbaseret og du kan få den i farverne; Sort, Grå, Grøn, Pink, Blå, Rød og Limegrøn.

Det er altid dejligt med en tavle i køkkenet eller på kontoret, så man kan skrive de vigtige ting op, som man skal huske til dagen efter. Eller måske hvis man skal huske at handle varer, til dagen efter, så kan man lige skrive det op på sin tavle, som man selv har lavet på væggen eller skabet.

Tavlemaling kan også kaldes skolelak.

Tavlemaling, som også kaldes tavlelak, er en af de meget sjove typer maling. Det er nærmest et magisk øjeblik, når man har malet sin væg med tavlemaling og prøver at skrive på den for første gang. Pludselig bliver den velkendte oplevelse af kridt på en tavle til virkelighed lige midt i dit eget hjem. En væg, som er malet med tavlemaling, giver dig en meget fleksibel løsning og udnytter dit hjems muligheder til fulde.
 

Lav din egen kalender med tavlelak

Alt, du skal bruge, er en væg eller dør – og du har sikkert masser af vælge imellem. Vælg en overflade, der er synlig, så du ser tavlen hver dag – så får du størst glæde af den.
 
Når du har fundet det perfekte sted, skal du beslutte dig for, hvilken type tavle, du har brug for. Hvis du bare skal have et sted at skrive din huskeliste eller to do-liste på, behøver du måske bare at lave en sort firkant. Du kan også eksperimentere med andre former og figurer eller lave et rustikt look med brede penselstrøg, som danner en naturlig og ujævn ramme. Hvis du vil bruge din tavle som kalender for hele familien, kan du bruge tavlelak i en anden farve til at lave inddelinger, så det er nemt at viske tavlen ren og udfylde kalenderen på ny hver uge.
 
Her på siden finder du ikke bare klassisk sort tavlemaling, men et væld af friske farver som grøn, pink og rød. Så kan du nemt skabe lige præcis den tavle, der passer til dit hjem, din stil og dit temperament. Mulighederne for DIY-tavler er uendelige, så slip din kreativitet løs og skab et kunstværk.
 

Mere end bare en tavle

Glem alt om store klodsede opslagstavler og et køleskab, der er overfyldt af gamle regninger, indkaldelser til forældremøde og postkort fra de varme lande. Med tavlemaling kan du lave din helt egen tavle, hvor du kan skrive alt det op, du skal huske. Hvis du spartler væggen med magnetspartel, inden du maler, kan du endda gøre tavlen magnetisk. På den måde kan du samle alle dine ting ét sted, og du kan helt selv bestemme, hvor det skal være.

Hvis du køber for over 599kr. i alt her på nicetapet.dk så betaler vi fragten for dig, så du får fri fragt på din ordre.

Sorter
Pris

Tavlemaling

Her finder du vores store udvalg af tavlelak og tavlemaling i flere farver. Vores tavlemaling er vandbaseret og nem at male med, og så kan du få tavlelak i farver som; sort, grå, grøn, rød, limegrøn, blå og pink.