Her på siden finder du alle vores selvklæbende folier fra hollandske Gekkofix. Gekkofix laver folie i mange forskellige designs, som du kan bruge på vinduet i badeværelset, men også på møbler, vindueskarme, bordplader og skabslåger. Folierne giver dit hjem nyt liv og kan forvandle et kedeligt badeværelse eller køkken til et rum, der er som taget ud af Bo Bedre.
 

Luk lyset ind

Du kan for eksempel bruge en klar vinduesfolie med et flot frostet mønster på badeværelsesvinduet, så du får masser af lys ind, men samtidig holder nysgerrige blikke ude. Vinduesfolien er nem at montere og giver dig privatliv i dit hjem, uden at du behøver at have gardinerne trukket for døgnet rundt. Selvklæbende vindues folie passer især godt til dig, som vil udnytte de få lyse timer, vi har i Danmark.
 
Du kan også få selvklæbende folie med marmor, som du kan bruge til at skabe et anderledes udtryk i husets rum. Det giver en flot effekt, hvis du bruger folien til at understrege rummets detaljer. Du kan for eksempel bruge det på vindueskarmen, hvor lyset spiller i det flotte naturmønster. Du kan også bruge det til at beklæde mindre ting som krukken til køkkenredskaber eller en fritstående skraldespand.
 

Flot trælook, som er til at betale

Hvis du vil skabe et helt nyt udtryk i dit hjem, så beklæd dine skabslåger med selvklæbende folie og se forvandlingen. Her kan du både bruge vores marmor-folie, som altid giver et enkelt og stilet udtryk, og vores træ-folier. Folierne fås blandt andet som teak og sort ask, som giver et meget flot og enkelt resultat. En god folie er en både nem og meget billig måde at få et lækkert trælook i hjemmet på, og hvis du ikke vil investere i ægte teak, er selvklæbende folie et godt alternativ.
 
Du kan også finde folier i alternative mønstre, for eksempel vores verdenskort, som du kan klistre op på væggen. Folien har whiteboard-overflade, så du kan tegne på den med whiteboard-tuscher. Vi sender endda den første tusch med, når du køber folien.

Sorter
Pris

Selvklæbende folie

Her finder du et stort udvalg af selvklæbende folie. Der er folie med marmor og granit i flere farver samt folie med træmønster og frostet vinduesfolie til vinduer.
Selvklæbende folie kan bruges på møbler og vindueskarme eller bordplader og skabslåger og på vinduer evt. i badeværelset m.m.