Børnetapet med Star Wars
Star Wars er en af de – hvis ikke dén – mest succesfulde filmserie i verden, og selv små børn er helt vilde med filmene, selvom den første har hele 40 år på bagen. ”Luke, I am your father” er nok den mest ikoniske replik i filmhistorien, og folk i alle aldre kender den, uanset om de har set filmene eller ej. 
Derfor er Star Wars-tapet også en af de mest efterspurgte varer inden for børnetapet, og i vores udvalg finder du flere forskellige typer. Vi har for eksempel to tegneserietapeter i Star Wars-tema, hvor barnet kan følge med i replikkerne – dog på engelsk. Når barnet begynder at have engelsk i skolen, kan det være en rigtig god måde at stimulere interessen på, så barnet kan bruge sine nye ord.
 
Vi har også et tapet med alle de mest kendte figurer, blandt andre Han Solo, Luke, Leia og naturligvis Darth Vader.
 
Star Wars-tapet til børn og barnlige sjæle.
Foretrækker I et mindre markant tapet, anbefaler vi Stormtrooper-tapetet, som er holdt helt i hvidt og på en meget elegant måde lader Star Wars-universet komme ind i et ellers hvidt rum. Derfor er dette Star Wars-tapet ikke nødvendigvis kun børnetapet til børneværelset. Du kan sagtens bruge det i gangen eller kontoret – eller endda i stuen – hvis du vil have nogle lidt mere interessante vægge.
 
Vi har også det fantastisk flotte neon-tapet, som er meget flottere, end det umiddelbart lyder til. Tapetet består af figurer fra Star Wars-universet i hver sin neonfarve, som er udformet af ord fra filmene. Det giver et let udtryk på trods af de stærke farver, og tapetet virker som et friskt pust i rummet. 
Det giver især en flot effekt, hvis du har holdt indretningen i lyse farver, så neon-effekten virkelig kommer til sin ret. Her har ud igen et Star Wars-tapet, som du ikke nødvendigvis behøver at begrænse til børneværelset.

Sorter
Pris

Star Wars tapet

Her har vi samlet alle vores tapeter med Star Wars, så der er noget for enhver Star Wars fan.