På denne side finder du vores store udvalg af prikket tapet. Prikket tapet dækker over alle typer tapeter med prikker eller mønster, der minder om prikker. Derfor finder du alt fra klassisk prikket tapet til baroktapet og pirater her på siden. 
 
Se blandt andet de flotte tapeter fra Ferm Living, som med de legesyge mønstre skaber stemning og liv i ethvert rum. Ferm Living arbejder meget i afdæmpede farver, så her får du tapeter, der kan bruges over alt i huset. Mange af dem er især gode til børneværelset, hvor de milde farver hjælper med at skabe et roligt rum, som er rart at sove i.
 

Tapet med prikker til børneværelset

Når du leder efter tapet til børneværelset, kan vi også anbefale de flotte sørøvertapeter med dødningehoveder. Tapeterne fås i forskellige farver, og dødningehovederne udgør et prikket mønster, som ikke ”larmer” for meget i rummet. Til gengæld danner det fantasifulde mønster den perfekte ramme om vilde eventyr på de syv have.
 
Til de mere romantisk anlagte har vi også hvide tapeter med hjerter i lyserød, guld eller blå. De små hjerter gør ikke meget væsen af sig, når du ser tapeter på afstand, men de er en rigtig flot detalje i din indretning, når du vil have et lidt usædvanligt udtryk.
I samme boldgade finder du prikket tapet med glimmer eller perlemorseffekt, som giver hele rummet et eksklusivt touch.
 

Skab et anderledes udtryk med prikker

Hvis du er på udkig efter et tapet ud over det sædvanlige, kan du også finde det her. Vi har mange tapeter med prikker, som ikke bare er prikker. Se for eksempel vores tapet med kaffetema eller tapeterne fra Rice med malerpletter. En sjov detalje er vores tapet med katte, som har sjove og skøre kattemotiver på lyserød baggrund.
 
Mange af vores tapeter med prikker er smart-paper tapeter, som er nemme at sætte op. Du skal bare smøre klister direkte på væggen, sætte tapetet op og skære det til. Det er den nemmeste måde at sætte tapet op på, og du sparer meget tid. 
 
Du kan se under hver enkelt tapet, om det er smart-paper tapet eller klassisk papirtapet, men du er også altid velkommen til at ringe til os på 31383200, hvis du har spørgsmål.

Sorter
Pris

Prikket tapet

Her har vi samlet alle vores prikkede tapeter. Prikket tapet dækker over alle tapeter med en form for prikker eller runde cirkler som danner store prikker på tapeten.